Marilyn Monroe by MystiQueen


Živjo damice! Z izjemo bo ta outfit objava v slovenskem jeziku. Zakaj? Zato ker je nastala v sodelovanju s izjemno umetnico Milevo Marcic, ki ustvarja pod umetniškim vzdevkom MystiQueen. Že samo ime znamke je zelo privlačno in v opisu znamke se zagotovo najde vsaka ljubiteljica mode in tudi črne barve. Njene kreacije in ilustracije so resnično vpadljive, nekaj posebnega in kot je opisala sama, s dotikom mističnosti in temačnosti, črna barva pa je glavna nit njenih kreacij. 
MystiQueen ilustracije so resnično nekaj posebnega, skoraj osebnega in te unikatne majice so že resnično "must have" modni kos na slovenski modni sceni. Super pa je, da je to modni kos, ki je dostopen prav vsaki ljubiteljici mode! 

Ker sem tudi sama zaljubljena v zanimive domače znamke in obožujem modni dizajn sem z velikim veseljem tudi za vas ustvarila malce bolj temačno kreacijo, ki se ujema s imenom bloga in mojo MystiQueen "Merlinko"! Črna barva je zagotovo barva, ki je najbolj vsestranska in močna. Močna zaradi tega ker z njo lahko izražamo svojo notranjo moč in tudi modno je najbolj ekstravagantna, zapeljiva in laska vsaki ženski. 

Njene kreacije si lahko ogledate na facebook strani (klik) MystiQueen ali na Instagram profilu: MYSTIQUEEN_ in prepustite domišljiji prosto pot!


xoxo
K.

4 comments

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!