La Roche Posay Effeclar Duo+ spf 30 krema


Živjo lepotičke! Kar nekaj mesecev sem bila v iskanju kreme za obraz, ki bi ustrezala moji zahtevni koži. Ja, ni lahko najti kreme za mešan tip kože, ki ima še dodatno nekaj nepravilnosti- to sem ugotovila že nekaj let nazaj in vmes skoraj obupala! LRP Effeclar Duo+ krema s spf 30 je prišla kot naročena za poletje, saj je izrazit zaščitni faktor le še dodaten plus! Kljub temu, da se poletje končuje, bo ta krema zagotovo del moje vsakdanje lepotne rutine!

Te zanima zakaj?
LRP Effeclar Duo+ ni običajna krema, je korektivna nega proti nepravilnostim, okrepljena s tehnologijo XL-PROTECT proti žarkom UVA in UVB ter onesnaženju iz okolja. Kremo bi še posebej priporočala tistim z mastno kožo in nepravilnostmi, kot so akne in zamašene pore. 

Kaj pravijo na spletu? 
"Popolna nega z ojačanim delovanjem proti nepravilnostim, ki preprečuje obarvane lise na koži, gladi površino kože in odmašuje zamašene pore".
Krema me je navdušila! Najbolj sem bila presenečena nad efektom glajenja kože, saj so rezultati bili že vidni po le nekaj dnevni uporabi! Dejansko je to krema, ki deluje! Koliko izdelkov sem že kupila, ki so naslednji dan takoj romali v koš- ta je zagotovo izjema!!!! Prav tako sem opazila, da po redni uporabi moje pore postajajo vse manjše in manjše. Waw, to sem iskala!

Tekstura kreme je zelo mehka, kljub temu pa kožo lepo navlaži. Je lahka, hkrati pa je zelo hranljiva! Več o sami kremi pa si lahko prebereš tudi tukaj klik La Roche Posay Slovenija, njihove izdelke pa lahko kupite v lekarnah ali na spletu!


No comments

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!