Podaljševanje trepalnic! Da/ne?


Modni trend, ki je zajel tudi naš beauty trg! Urejenost obraza je že od nekdaj ena pomembnejših lastnosti oseb, ki želimo biti urejene. Zadnji lepotni krik, podaljševanje trepalnic 1 na 1 sem preizkusila tudi sama. Zakaj? Enostavno zato, ker se mi ni dalo ukvarjati vsako jutro s maskaro prav tako pa mi je videz vedno urejenih in ŠIK trepalnic zelo zelo všeč prav tako pa si vedno "ready to go" tudi brez nanašanja ličil!
Ker sem opazila, da je na internetu zelo malo kredibilnih informacij na to temo in ker me bralke ogromno sprašujete glede samega postopka in morebitnih slabosti sem se odločila da tudi sama malce bolje raziščem to temo.
1. KAKO, KJE, KDAJ, ZAKAJ?!
Ko se boste dokončno odločile za postopek in boste iskale najboljšega ponudnika bodite pozorne na samo kvaliteto ponudbe, izkušnje osebe, ki vam bo postopek delala in seveda povprašajte tudi po odzivih in izkušnjah drugih deklet. Na internetu je ogromno oseb, ki se ukvarjajo s podaljševanjem trepalnic, imajo pa lahko nekakovosten material (lepila, ki vsebujejo formaldehid lahko določenim osebam povzročajo alergijske reakcije), ki lahko vašo izkušnjo spremeni v negativno. Ne zaupajte vsakemu, ki ponuja storitev za ugodno ceno! Podaljševanje trepalnic naj ne odloča le cena vendar ne nasedajte tudi tako imenovanim "uradnim ponudnikov", ki vas bodo le obrali za visoko ceno, rezultat pa bo na koncu isti!
Ko boste končno našli osebo, kateri boste PREVERJENO zaupale svoje trepalnice, ji lahko tudi zaupate svoje negotovosti in skrbi. Pred nanosom vas bo stilistka za trepalnice pregledala, ocenila vaše trepalnice, izpostavila najnujnejše informacije in tudi o debelini samih trepalnic se boste dogovorile s stilistko. Glede na vaše želje in tip vaših naravnih trepalnic izbere primerno dolžino, ukrivljenost in debelino podaljškov. Osebe in ponudniki, ki so preverjeno eni najboljših pri nas so Luxuslashes (klik tukaj https://www.facebook.com/Luxuslashes.Slovenija, podjetje, ki je razvilo svoje vrhunsko posebno lepilo za nanos trepalnic, zasnovali oziroma uporabljajo pa tudi ene izmed najbolj kakovostnih svilenih trepalnic na trgu), Sasa"s Lashes (Trbovlje), Aldijana Kvrgić (Ljubljana), MayaLashes (Ljubljana),  Beauty Escape salon (Ljubljana), Lashes Sense (Koper) (najdete jih na Facebooku).
Najpomembnejše vprašanje, ki mi ga postavljate bralke je ali je nanos ŠKODLJIV ZA MOJE TREPALNICE? Ali mi bodo svoje trepalnice prej odpadle, bodo bolj ranljive, mi ne bodo več rastle? Odgovor je NE, postopek nikakor ne poškoduje vaših trepalnic, naše trepalnice se nonstop obnavljajo, izpadajo in sama umetna trepalnica nikakor ne poškoduje vaše prave trepalnice. Prav tako pa sam postopek ni boleč. Najbolj boleče je odstranjevanje lepilnega trakca okoli oči, jaz vedno jokam haha! Občutek umetnih trepalnic se zlije z vašimi naravnimi, nikakor pa naravnih trepalnic ne obtežijo in čez čas ko se jih navadite, jih sploh več ne čutite.
2. REZULTAT?
POZABI NA MASKARO! Rezultat so čudovite podaljšane trepalnice z ogromno volumna, izgled je zelo naraven (odvisno od debeline uporabljenih trepalnic). Pomembna pa je tudi NEGA podaljšanih trepalnic. Po postopku vam bo stilistka v uporabo predala tudi krtačko za "česanje" trepalnic. Da obdržite zdrav izgled trepalnic (tudi svojih) trepalnic jih lahko "počešete" tudi večkrat dnevno, trepalnic pa nikakor ne trgajte in ne odstranjujte jih sami (s tem boste res nenamerno poškodovale lastne trepalnice) saj bo za to poskrbela vaša stilistka!
3. REFIL?
Ponovni nanos trepalnic! Po nekem času, se bo gostota trepalnic zmanjšala, saj je normalno, da nam trepalnice odpadajo. Da bi ohranile enakomeren volumen in gostoto boste potrebovale refil, Jaz refil delam na približno 4-5 tednov, lahko pa tudi prej odvisno od vaših osebnih želja.
Moja osebna izkušnja! Vsekakor mi je podaljševanje trepalnic olajšalo vsakodnevno makeup in beauty rutino. Všeč mi je, ker sem s podaljšanimi "trepkami" vedno pripravljena za karkoli in nonstop urejena. Imam pa vseeno žal občutek, da mi zadeva ne ustreza saj se mi je gostota lastnih trepalnic po 2 mesečni uporabi zelo zmanjšala. Bila je lepa in super izkušnja vendar sem se odločila, da bom prisegala le na svoje naravno dane trepalnice in ob priložnostih na umetne!


V kolikor pa vseeno niste podpornice podaljševanja trepalnic ali pa raje uporabljate umetne trepalnice vam priporočam naslednje izdelke za nego in zdrav izgled trepalnic!

1. Melvita Ricinusovo krepilno olje za nohte in trepalnice KLIK tukaj MELVITA OLJE
2. Mary Kay obnavljajoči serum za trepalnice KLIK tukaj MARY KAY SERUM
3. Mavala eye Lite serum za bujnejšo rast obrvi in trepalnic MAVALA SERUM
xoxo
K.

5 comments

  1. Meni so podaljšane trepalnice TOP! Sem jih imela 9 mesecov, pa sem si malo pavze vzela, se mi zdi da je vseeno dobro da se na vsake toliko časa trepalnice malo olajšajo, kljub temu, da umetne niso moteče. Noro jih pogrešam in komaj čakam da si jih grem spet naredit :)
    xx
    SASHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trepke so res super! Tudi jaz sem zelo navdušena in res verjamem da jih pogrešaš, ker sem se tudi sama že čisto navadila na njih =)
      xo
      K.

      Delete
  2. Ha, sem verjetno ena izmed redkih, ki ima srečo da ima že naravne zelo dolgo in ukrivljene, tako da ne rabim zapravljati za njih hihi :D

    Bi verjetno probala tole, če bi rabila - se mi pa zdi ponekod zelo drago.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Srečnica res! Ja ponekod je res zelo drago, zato se je treba pred nanosom res dobro pozanimat kaj dobiš za to ceno in kakšna je cena refila =) tukaj kjer jaz hodim je cena 25 e prvič in 20e refil po 4 tednih =)

      xo
      K.

      Delete



  3. chichandbagnews http://www.chichandbagnews.com
    2015chichandbag http://www.2015shoplvbags.com
    lv handbag shop   http://www.2015chichandbag.com
    louisvuittonstore   http://www.2015lvhandbagshops.com
    charming bagshops http://www.2015louisvuittonshop.com
    michaelkorsmks http://www.backpackbagchanels.com
    parajumpersoutletcollection
    chanelshops   http://www.michaelkorsmks.com
    shopslvbag   http://www.hollisteroutletestore.com
    cocobagsale   http://www.parajumpersoutletcollection.com
    cocobag absolutely stunning http://www.lvbagukshop.com
    cocobagsaleonline http://www.2015chanelshops.com
    jacketsalemalls hot sell http://www.2015cocobag.com
    Love your handbag http://www.2015shopslvbag.com
    bagoutlet http://www.2015louisvuittonlvbag.com
    globalhandbag   http://www.2015cocobagsale.com
    Like your style!Click us with popular fashion accessories
    tophandbag   http://www.2015baglvlouisvuitton.com
    louisvuittonhandbag http://www.2016bagshop.com
    Exquisite luxurylv http://www.2016handbag.com
    bagshoeshop http://www.cocobagsaleonline.com
    Blog Blog Blog  http://www.chichandbagnews.com
    Blog Blog Blog  http://www.handbagstyleinfo.com
    Blog Blog Blog  http://www.designersbagstyle.com
    2015topsbagshop  http://www.2015topsbagshop.com

    ReplyDelete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!