Kam h najboljšemu frizerju v Ljubljani?

Punce, če se sprašujete kam k najboljšemu frizerju v Ljubljani je BKuster pravi naslov!!!

Želja po preobrazbi..... 
Včeraj je bil zame in moje lase Dan DŽe dolgo časa sem si želela mini preobrazbo, da malce osvežim svoj videz in dodam več življenja v svoje lase. Končno je prišel dan za moje razvajanje! Razvajal me je najboljši frizer v Ljubljani, zame osebno najboljši frizer na naši domači sceni, ki ustvarja v studiu BKuster Hairdressing v centru Ljubljane

Borut ni le frizer, je umetnik! Kar je ustvaril iz mojih las je neverjetno, prav tako je njegov odnos do strank popolnoma drugačen, kar sem do sedaj doživljala pri ostalih frizerjih. 
Njegov čudovito urejen studio je nabit s pozitivno energijo in super idej glede frizur nikoli ne zmanjka.
Vse kar sem mu rekla je, delaj kar hočeš: striži, barvaj, moji lasje so v tvojih rokah! 
In rezultat? Svileno mehki in prav umetniško pobarvani/skrajšani laski. V dober rezultat niti nisem dvomila, saj sem že nekaj let spremljala njegovo delo, prav tako vsaki stranki posveti vsako minuto svojega časa in tudi za striženje uporablja vrhunske škarje, ki so plod njegovega lastnega ustvarjanja.

Ker imam s prejšnjimi frizerji dokaj slabe izkušnje, sem bila tudi pred obiskom Boruta dokaj nestrpna. Saj vsi poznamo tisti klišejski "ostriži me za 1cm" sloves frizerjev kajne?! Pa vendar sem se po včerajšnjem obisku odločila, da bom sedaj postala njegova redna stranka. Mene je navdušil!
Resnično vam priporočam obisk njegovega salona, saj ne boste dobile le nove frizure, temveč tudi 100% pozornost, razvajanje in "napolnile" se boste z pozitivno energijo!

Njegova dela in facebook stran si lahko ogledate tukaj klik

xoxo
K.

No comments

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!