New in!! Shiseido

Živjo punce!!! Kot veste že nekaj časa sodelujem z Shiseido, in moram rečti, da sem nad izdelki resnično navdušena. Nekaj let nazaj sem preizkusila par njihovih stvari, a mi žal stvari takrat nikakor niso odgovarjale. Sedaj po par mesecih sodelovanja pa se je situacija čisto spremenila, dejansko sem obsedena z njihovimi izdelki za kožo in tudi dekorativo (Da ne boste mislile, da vse dobim v dar, tudi sama sem redna kupka njihovih izdelkov). Tokrat sem preizkusila maskaro- Perfect Mascara Full Definition ter Pore Smoothing Corrector in pa puder, a tokrat se bom osredotočila na prva dva izdelka. Nanašanje maskare je zaradi manj goste ščetke zelo lahko. Deluje naravno a hkrati tudi dovolj intenzivno. Maskara v zadimljeni črni doda trepalnicam zadovljiv učinek volumna, ki si ga verjetno vsaka uporabnice maskare želi (vsaj jaz imam rada malo volumna, še posebaj če nimam dodatnega makeupa). Pore smoothing korektor pa je za vse tiste damice, ki imate morda kakšne težave z porami. Preizkusila sem že nešteto izdelkov (škoda denarja), ki bi porice zmanjšale ali odstranile, a do zdaj vse neuspešno. Shiseido ima v svoji negovalni linji že nekaj podobnega, (Pore minimizing cooling essence- to sem uporabljala preden sem dobila tale korektor), in mislim, da ta tale stvarica dejansko deluje in je tudi veliko bolj intenzivna in uspešna!!! Moje navdušenje je res tako veliko, da lahko ta izdelek označim za TOP izdelek meseca junija =).
 
 

 
Ne pozabite sodelovati v Collistar nagradni igri (več o igri na povezavi https://www.facebook.com/wild.Cherie)
 
xoxo
K.

5 comments

  1. Je to korektor ali primer? Na FB sem prebrala, da nima barve, torej gre verjetno za primer na silikonski osnovi, ki zapolni pore, da so manj opazne, ko se čez nanese puder? Kaj misliš, meni samo to pade na pamet?

    Za maskaro sem pa že slišala, da je super! Pa klešče za trepalnice zelo hvalijo, kaj veš jih imajo pri nas?

    Meni so poslali prečudovito šminko (ki sem jo že 3x želela slik in napisat oceno, pa mi nikoli ne uspe ujet odtenka) in pa čudovit vodoodporen puder z spf 40. Pa še puder v prahu- čisto pretemen, zato pa odličen kot bronzer. In pa dve super obstojni senčili.

    Nad negovalno kozmetiko nisem navdušena (sem mnenja, da se pri nas kvalitetne negovalne kozmetike itak ne da kupiti oz. je 99% zadev v trgovinah zanič). Ampak ličila so me pa zelo pozitivno presenetila! ZELO!

    ReplyDelete
  2. Živjo =) Tole je korektor,ki takoj zmanjša pore na, dolgi rok pa jih nekako posuši ,da izginejo. Mal sem ga mogla najprej naštudirati kako ga primerno uporabljati, tako da meni ful ustreza, da ga uporabljam pred nanosom tekočega pudra (ampak samo na t-zone). Mam filing da mi makeup tut dlje zdrži =)! Joj šminkice, sploh ne omenjaj, jaz jo imam v bolj intenzivni roza barvi in se od nje ne ločim več! Se pa čisto strinjam s tabo glede negovalne kozmetike, mene je REN najbolj razočaral, pa sem zanj res zapravila na tone denarja in tudi pričakovala veliko,glede na to koliko dobrih stvari sem slišala o tej znamki. Je pa res, da ima vsak drugačno kožo in probleme povezane z njo, meni zaenkrat pomaga samo shiseido... ps: bom se pozanimala o kleščah za trepalnice ;)

    xx
    K.

    ReplyDelete
  3. Kaj a res, razočaral te je? Ja, saj po sestavinah sodeč je tako-tako, nekatere zadeve izgledajo super, druge malo manj... Ni pa nič posebnega, sam ga res vsi hvalijo... Bova se dobili 1x pa boš prinesla ta primer, da malo sestavine pogledam ;).

    ReplyDelete
  4. dobro zgleda. :) sploh tale korektor. ga bo treba sprobat.

    xoxo

    ReplyDelete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!