Kako oblikovati popolne obrvi

Kako oblikovati popolne obrvi? Hja, mislim, da je to vprašanje, ki si ga je zastavila skoraj vsaka ženska, saj bi lahko rekli, da so obrvi zrcalo lepote in del nege obraza. Tudi sama, sem kar nekaj časa iskala prave pripomočke za urejanje obrvi, do sedaj sem uporabljala različne palete znamk kot so Barry M, Sleek, Clarins, Essence... Še vedno pa sem iskala tisto popolno, s pravimi odtenki za oblikovanje in seveda tudi primernimi šablonami za obrvi. Danes sem začela testirati tole paletko znamke Anastasia Beverly Hills, in kaj mislite zakaj sem tako pohitela s tole objavico? Zato, ker je tale paletka po mojem mnenju ena izmed najboljših stvari na trgu pri nas za urejanje obrvi (po nanosu sem se zaljubila v svoje obrvi ha ha) in nič čudnega, da je ta znamka postala lepotni ritual hollywoodskih zvezdnic kot so Sharon Stone, Jennifer Lopez in tudi Kim K. Profesionalno oblikovanje obrvi po tehniki Anastasia Beverly Hills se je iz trenda hitro razvilo v nujen lepotni ritual in tudi sama sem mnenja, da so negovane in lepe obrvi nujne za vsako žensko, saj olepšajo in izpilijo podobo obraza. Brow ex-press BRUNETTE paletka vsebuje 5 pomembnih spektrov oblikovanja obrvi. 1- Vosek, 2- Highlighter, 3 in 4 pa sta dva odtenka, ki ju nanesemo po uporabi voska in ustrezata malce bolj temnim, (če ste plavolaske oziroma bolj svetle polti morate izbrati BLONDE paletko) in 5- Angled brush, ki ustvari popolno linijo obrvi.
 
Tale paletka me je res očarala in si je zagotovo prislužila prostor v mojem najljubšem make-up kotičku. Slikce urejenih obrvi pa bom objavila na Facebook strani, stay tuned!
 
 
“Anastasia is to eyebrows what Brad Pitt is to six packs. A legend.”
- ELLE UK 2003
 



                 Več informacij pa dobite na strani Anastasia Beverly Hills Slovenia
 
xoxo
K.

5 comments

  1. Jaz sem se vedno bala uporabit kakršnekoli izdelke za obrvi :) Mogoče se bom pa zdaj opogumila;)

    www.soulfishingblog.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tudi pri meni je bilo na začetku tako. Potem pa sem enkrat "ponesreči" probala pri kolegici in zdaj nikoli več ne grem nikamor brez, da bi si uredila vsaj obrvi =)

      xx
      K.

      Delete
  2. Ta paleta pa je na moji wish listi :P

    http://linasfashionandlife.blogspot.com/

    ReplyDelete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!