Najboljši poletni beauty izdelki

Pozdravljene damice! Odločila sem se, da vam predstavim nekaj mojih najljubših in najboljših poletnih izdelkih, ki sem jih pridno uporabljala med dopustom in katere uporabljam še danes. Teh izdelkov je kar nekaj, izpostavila bom pa tiste, ki so name naredili presenetljivo dober vtis in jih priporočam tudi vam. Pa začnimo!
1. Shiseido Sun protection liquid foundation- Če iščete popoln puder z visoko zaščito, ki vas bo ščitil pred nagajivimi sončnimi žarki, je potem Shiseido zagotovo prava izbira! Izbirate lahko med odtenki, ki so povezani s idealno spf zaščito za vaš ton, ta pa vas bo ščitila med sončenjem na plaži in ostalimi morskimi dogodivščinami. Sama uporabljam odtenek, ki se skriva pod spf 30. Puder je primeren za vse tipe kože, od suhe pa do mastne in nikakor ne daje neprijetnega občutka kot nekateri  ostali izdelki za obraz, ki vsebujejo visoko zaščito. Glede na to, da je dobro prekriven, me navdušuje tudi s tem, da je resnično prijeten za uporabo. Cena za 30ml znaša prbližno 30e, kar meni definitivno zadošča za celo poletje. Odlična novica je tudi ta, da puder ne vsebuje alkohola!
2. Attitude Make Up Fixing Spray- Fiksirni sprej za make-up znamke Attitude zagotavlja obstojnejši makeup do 12 ur. Naj poenostavim, bistvo tega spreja je, da poskrbi za to, da nanos ličil izgleda čim dlje časa bolj svež in, da se ličila ne "stopijo" v poletni vročini. Sam nanos spreja je zelo enostaven, meni zadostujeta že dva rahla stiska na pumpico. Obstojnost spreja naj bi zagotavljala 12urno zaščito make-upa, kar lahko z veseljem potrdim. Priporočam ga tudi za uporabo večernega, bolj drznega looka, saj bo tako vaš videz dlje časa ostal svež in tako bolj zapeljiv. Dobite ga na strani Glossy.si
3.Macadamia Natural Oil Care lasni tretma za vse tipe las- Tole pa je zagotovo presenečenje meseca! Olje je primereno za poškodovane in suhe lase brez sijaja (jaz ga uporabljam zaradi ombre barvanja in kombinacije morja, ki lahko poškoduje barvane konice). Izdelek je po prvi uporabi lase nežno obnovil, kar je tudi ena izmed glavnih nalog poleg spodbujanja rasti las in zdravljenja samih poškodovanih konic. Blagodejni učinki tretmaja tičijo v njegovi sestavi, ki vsebuje izbrano makadamijevo olje, znano po svojih odličnih poživljajočih učinkih in po tem, da je kos problematičnim lasem. Najdete ga na strani Salma.si oz. direkten link do izdelka Macadamia
4. KARDASHIAN BEAUTY Honey Pot Lip Balm Natural-  Že samo ime izdelka mi pričara nasmeh na obraz. Ta majhna steklenička vsebuje dodatke medu, ki nežno negujejo vaše ustnice in tudi sam balzam je v čisto nevtralnem odtenku, kar je super stvar še posebej med dnevnimi pustolovščinami. Tri besede, ki bi jih nadela temu izdelku so: Zaščita & nega & zapeljive ustnice! ps: Nanesite balzam ponoči pred spanjem in zbudile se boste s sijočimi in bolj polnimi ustnicami.
5. Hawaiin tropic sun spray oil spf 15- No tole pa sem si želela kar nekaj časa preizkusiti. Poleg prvega šoka (sem že mislila, da je zadeva pokvarjena haha), saj je bila vsebina flaške dokaj "trda" in pumpica nikakor ni oddajala nobenega znaka življenja, sem na internetu našla nasvet, naj sprej nekaj časa pustim na soncu, saj vsebuje kokosovo maslo, ki reagira na toploto. Po prbližno 10 minutah, je bila vsebina primerna za uporabo. Sam sprej je super, zaščita zame čisto dovolj, saj sem uporabljala tudi drugo zaščito in kljub temu imam lepo porjavelo barvo, pridobljeno na varen način in brez rdečice in opeklin! Pač spadam med tiste damice, ki smo rade malce bolj zapeljivo a na varen način zagorele ;) Sprej vsebuje odlično uv zaščito, zaradi katere je dobil tudi najboljšo oceno UVA 5! "Creme de la creme" med sun spreji za telo. ps: Poleg kokosa, vsebuje tudi aloe vero, ki pomirja in neguje telo.

xoxo
K.

2 comments

  1. Sama imam tole olje za sončenje in je res super!
    Edino prvič, ko se namažem in grem potem v vodo, okoli mene plava debela plast olja :)))
    Kar malce nerodno... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe isto pri meni, ampak če se namažem vsaj 30 min pred sončenjem se zadeva super vpije in ni tok krize!Saj je skoraj isto pri drugih kremah za sončenje =)

      xx
      K.

      Delete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!