Ben Nye banana luxury powder

Pozdravljene damice! Včeraj sem končno obiskala čudovit beauty butikec Kabuki Makeup place in ja, obisk je bil že kar nekaj časa na moji "wish" listi. Na dolgem spisku želja se je nekaj časa skrival tudi moj novi zaključni puder, ki je enostavno čudovit in je po mojem mnenju nujna osnova za vizažiste in tudi vse tiste, ki želite čudovit in lahkoten končni videz make-upa. Pred osebnim nakupom, sem ga ze testirala in njegovo uporabo sem natancno spremljala tudi s strani makeup artistov. Kaj me je prepričalo v nakup? Na stotine pozitivnih ocen vizažistov ter YouTube beauty gurujev in seveda tudi dejstvo, da ga uporablja Kim K. Puder bi lahko primerjali z vsemi high-end beauty znamkami, sama pa sem mnenja, da jih po kvaliteti in uporabnosti celo presega. Ben Nye luksuzni puder v prahu vam bo dal kar nekaj razlogov, da postane tudi vaš najljubši. Puder je namenjen odličnemu profesionalnemu zaključevanju videza, ki se s svojimi matirajočimi delci odlično prilega teksturi kože. Obrazu doda nežen in lahkoten končni look in nikakor ne deluje "pomokano" kot nekateri drugi pudri v prahu. Pri uporabi ličil je pomembno to, da naš končni dnevni videz izgleda naravno in to je glavna naloga tega izdelka. Naj vas barva ne prestraši! Takoj ko ga nanesete na kožo se njegovi delci prilagodijo koži in  ustvarijo enoten barvni ten. Vsestranski Banana puder je prosojen in se odlično prilega skoraj vsem tonom kože saj nežno popravlja površinske rdečice in nevtralizira barvni problem podočnjakov. Prav tako absorbira odvečno maščobo kože in zmanjša videz por. Edina "napaka" pudra je ta, da je steklenička malce nerodna za uporabo. Ampak pri tako kvalitetnem pudru me to res ne moti! Puder je res magičen in sedaj sem na lastni koži ugotovila zakaj ga uporablja večina vizažistov.
Če vam banana odtenek ne ustreza so tukaj še odtenki Beige Suede,  Buff in Cameo. Pri nas je na voljo v Kabuki makeup place, cena pa znaša približno 15e za manjšo stekleničko. Glede na to, da boste količino stekleničke porabile v približno pol leta je ta cena super!

ps:  Na Facebook stran bom kmalu objavila svoj beauty look z Ben Nye pudrom. Stay Tuned!!!




                Za več informacij o pudru in sami trgovinci pa kliknite tukaj Kabuki Makeup place.


xoxo
K.

2 comments

  1. Kateri čopiči se tebi najbolje obnesejo pri pudrih v prahu? Sem si ravno novega Ecotools kupila, pa sem ugotovila, da mi ne ustreza, čeprav naj bibil primeren za tak tip pudra :(.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hey :) glede copicev je tako. Pomembne so scetine! Za puder v prahu uporabljam dva copica. Sigma copic ali pa ebelin (dobis jih v dm). Pri eco znamkah je znano, da niso izrazito ucinkovite pri matiranih nanosih. Je pa odvisno od znamk in scetin :) jaz sem z ebelin znamko in sigma zelo zadovoljna :)

      Delete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!