Jesenske novosti parfumov!

Pozdravljene damice! Jesen je obdobje, ki prinaša tudi spremembo pri nošenju dišav. Za vas sem pripravila seznam parfumov, ki so trenutno novost na našem "beauty" trgu. Da bi vam zadevico malce olajšala sem parfumom dodala tudi seznam njihovih lastnih not. Nekateri parfumi na seznamu so primerni za malce bolj tople dni, nekateri pa so obarvani v znamenju jeseni. Bazne in srčne note parfumov na koži ostanejo najdlje časa in so tiste note v katere se zaljubi tudi naša osebnost. Moja nota, ki me bo zagotovo prepričala v nakup je srčna nota sandalovine!
Just Cavali Gold- Noro lep, zapeljiv in čutno sladek, idealen za hladne dni. Parfum je zelo igriv in to potrjuje tudi nota sladkega marshmallowa. Zgornje note: Mandarina, lešnik. Bazne note: marshmallow, jasmin, iris. Srčne note: usnje, rožni les.
Jimmy Choo Stars- Parfum bi opisala takole: globoka strast in elegantna zapeljivost. Je jesensko/zimski vonj. Zgornje note: pomaranča, kandirana pomaranča. Bazne note: toffee, orhideja. Srčne note: pačuli, sandalovina.
Calvin Klein Reveal- Parfum je en izmed mojih najljubših. Že od nekaj so mi CK zares nekaj posebnega. Parfum je nežno sladek, hkrati eleganten in igriv, primeren je za hladne dni. Zgornje note: sol, poper, beli poper, rožnati poper. Bazne note: iris, ambra. Srčne note: mošus, vetiver, sandalovina, kašmir les.
Calvin Klein Euphoria Gold- Vonj bi lahko na hitro povezali s prejšnjo CK dišavo, vendar se od nje razlikuje v svoji sofisticiranosti in lahkotni sladkobi, ki ni pretirano vsiljiva. Je rahla orientalska dišava, ki vas bo zagotovo očarala. Zgornje note: marelica, mandarina, kumquat. Bazne note: gardenija, narcisa, med. Srčne note: mošus, pačuli, sandalovina.
Chloe Love story- Parfum je zelo nagajiv, lahkoten in svež. Nasploh se mi zdijo Chloe parfumi zaradi svoje lahkotnosti bolj primerni za pomladne dni vendar z njim tudi v hladnejših dneh ne boste zgrešile. Zgornje note: neroli. Bazne note: venčevka, cvet pomarančevca. Srčne Note: mošus, cedra.
Baiser Volé Lys Rose- Vsebuje kristalizirane cvetove cvetoče lilije  pomešane z notami sladkih malin. Je sadno cvetno dišava, zelo igriva in primerna za bolj pomladne dni. Zelo me je presenetila rahla kombinacija malin, saj parfum ustvarja nekakšen lahkoten "pudrasto" ženstveni vonj.

 
ps: Na našem trgu lahko najdete tudi nov parfum Davidoff Cool water v izdaji zanj in zanjo.  Čeprav parfuma ohranjata vodno kompozicijo klasičnega Davidoff parfuma, lahko hkrati v njem zaznamo nekaj novega, še bolj osvežujočega in šarmantnega. Ženski parfum vsebuje note italijanske mandarine, zaključi pa se z strastno noto orientalskega pačulija. Moški parfum vsebuje močne note lesa, uvrščamo pa ga pod zeleno-orientalsko dišavo. Če vas na začetku preseneti nota lesa se parfum zaključi z osvežilnimi notami ambre in mete. Parfum je prodajna uspešnica in tudi meni je zelo všeč! Na moji Facebook strani poteka tudi nagradna igra v kateri lahko osvojite omenjeni parfum!
 
Za več informacij o samih parfumov pa kliknite na Everet.si
 


2 comments

  1. Čisto vsi parfumčki se slišijo super, ampak me nekako najbolj vleče da bi sprobala Cavalijev Gold, ker se vse note, razen usnja mogoče, slišijo WOOOW :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Parfum je res nekaj posebnega, zelo "udarnega" in vsak se ga zapomni ;)

      xx
      K.

      Delete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!