Spomladanska nega las-3 koraki do lepih las!

Verjetno je želja vseh nas, da so naši lase negovani, sijoči in zdravi. Kako to doseči pa je včasih kar malce zapleteno! Ker se bližamo poletju je že skrajni čas, da lase pripravimo na nove temperaturne obremenitve, ki nas bodo spremljali v bolj toplih mesecih hkrati pa jih negovati v trenutnem stanju. Kako z lahkoto doseči lep izgled las pa lahko storite v treh pomembnih korakih! Prvi korak je izbira pravega šampona/balzama, ki bo vašim lasem dodal tisti "boom" efekt za zdrave lase vse od konic. L'Oréal Paris Elseve Arginine Resist X3 sem izbrala za to, ker ponuja zares odlično nego in hkrati šibke lase okrepi in jih tako zaščiti pred zunanjimi vplivi. Drugi korak je morda še celo bolj pomemben od prvega, to je izbira krtače, ki ustreza vašemu tipu las. Tanglee Tezeer krtače so primerne za vse vrste las, še posebej pa so primerne za tiste, ki imate bolj občutljive lase, ki se hitro vozlajo in vam radi ponagajajo. Embalaža je zelo priročna! Jaz jo nosim kar v torbici in tako je vedno pri roki. Tretji korak pa je uporaba olja za lase, ki bo vaše lase zares polepšal in z dolgoročno uporabo boste dosegle tisti efekt, ki ga želimo vse, lepe in zdrave lase vse do konic. Lasni tretma Macadamia Natural Oil Care je primeren za poškodovane in suhe lase brez sijaja. Zares ga priporočam vsem, ki si želite veliko spremembo že po nekaj uporabah!
 
ps: Vse izdelke najdete tukaj, klik Salma.si

3 comments

  1. Verjetno sem edina na svetu, ki ji Tangle teaser ne ustreza =( Tisti L'oreal šampon imam pa tudi sama doma, samo še ni prišel na vrsto ;)

    xoxo, Nyx
    ( http://nyxsbeautyblog.blogspot.com/ )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tudi meni na začetku ni bil nič kaj posebnega, potem pa sem ga kmalu "naštudirala" sedaj pa brez njega ne gre =)!
      xo
      K.

      Delete
  2. Tudi meni najprej ni potegnil Tangle Teezer, sedaj mi je super. Ker imam kar dosti las, se mi je zdelo, da ne razčeše dovolj. Treba je pa bit malo bolj potrpežljiv in si več kot 2sekundi časa za počesat lase vzet haha :)
    Šampon meni ne ustreza (se mi zdi premalo, tudi v kombinaciji z istim balzamom), so pa Elseve šamponi med boljšimi "trgovinskimi", vsekakor..

    ReplyDelete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!