On my wishlist: Summer perfumes

Tako! Pa je prišel čas za izbor novega poletnega parfuma. Splošno znano je, da zimski parfumi s svojimi močnimi in bolj sladkimi notami niso primerni za tople pomladne in poletne dni. Med poletjem moramo posegati po parfumih z bolj svežimi in rahlimi notami, saj lahko premočne note v vročini ustvarijo neprijetno sladek vonj, ki ne paše vsakemu. V mojem izboru sta tokrat dva parfumčka znamke Roberto Cavalli, ki sta za moj okus super "everday" izbira za tople dni.
Roberto Cavalli Acqua je čisto poleten parfumček z notami jasmina, limone, šmarnice ter mošusa, ki primeren za celodnevno uporabo in spada pod cvetlično-citrusne vonje. Vonj je rahel, osvežujoč a hkrati dovolj poseben in intenziven, da boste po njem prepoznavne celo poletje.
Roberto Cavali Just Cavalli je malce bolj sladek a hkrati zelo primeren za poletje. Zgornje note se odpirajo z eksotičnimi toni neroli in pomarančevca. V srcu se nahaja cvet tiare in cvetlične note, ki so dopolnjene s palisandrom. Vsekakor je nekaj posebnega!
 
Oba parfuma najdete na strani (klik)  SALMA.SI za res noro nizko ceno!
 

1 comment

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!