Toni&Guy hair care

Živjo! Iščete način kako do lepih in zdravih las? Potem berite dalje! Danes bi vam rada predstavila profesionalno znamko za nego las, ki jo je možno kupiti tudi v prosti prodaji. Mene je enostavno navdušila s svojimi rezultati, prav tako pa je izjemno priljubljena tudi po celem svetu, uporablja pa jo tudi kar nekaj svetovnih zvezd in stilistov!
Kaj je tako posebnega pri Toni&Guy? Toni&Guy je nedvomno ena od najbolj znanih in spoštovanih frizerskih blagovnih znamk vseh časov in znamka je znana po vrhunski negi las, ki jo lahko imamo doma za zelo ugodno ceno! Njihov najbolj znan in tudi najbolj iskan izdelek je Casual stiling, pršilo z morsko soljo, s pomočjo katerega enostavno dosežete seksi razkuštran videz (t.i. "videz kot s plaže") prav tako priljubljeni pa so njihovi Nourish balzami in šamponi, ki jih lahko izbirate po svoji barvni lestvici las in so namenjeni obnovitvi suhih konic. Prav tako pa so njihovi izdelki namenjeni intenzivni negi poškodovanih in suhih las. Večina njihovih izdelkov izstopa s svojo inovativnostjo in izdelek, ki ga najbolj priporočam je TONI&GUY Cleanse šampon za poškodovane lase. Znamko priporočam vsem, ki iščete profesionalno in odlično nego las za ugodno ceno, prav tako je odlična izbira za vse, ki si želite izboljšati videz las. Jaz jo enostavno obožujem!
 
 Znamka je pri nas dobavljiva na strani (klikSALMA.SI
 

2 comments

  1. slišala in že hotela kupiti proizvod ali dva, a mi je malce dražja in se držim cenejših proizvodov. :)

    xoxo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tudi jaz sem slišala da je dokaj draga znamka, ampak na salmi ceneje in je en šampon samo 3.9e e tako da mi ni škoda odšteti toliko za nekaj vrhunskega =)

      xo
      K.

      Delete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!