Lepota za vsak dan: Melvita cvetna vodica

Damice, tokrat imam za vas oceno izdelka, ki je v mojem lepotnem ritualu postal nepogrešljiv! To je Melvita cvetna vodica burbonske gerganije, ki jo uporabljam 2x dnevno, torej zjutraj in zvečer in je resnično pomagala izboljšati hidracijo moje zakomplicirane kože. 
Mnogi od nas ne vnesejo dovolj velike ali vsaj priporočene količine vode v telo in posledično se to pozna tudi na naši koži. Kako to popraviti? Seveda prvi korak je, da v telo vnesemo dovolj vode, drugi način pa je, da za kožo poskrbimo s vlaženjem od zunaj. To boste z lahkoto storile s nežno in nekomedogeno cvetno vodico kot je Melvitina. Ker imam izredno zahteven tip kože (mastna koža, suha povrhnjica), ki ne sprejme kar vsakega izdelka je zato zelo težko najti izdelek, ki bi v celoti ustrezal mojemu tipu kože. 
Namen!
Cvetna vodica je zato odlična za hidracijo kože oziroma za vlaženje kože, saj jo bo odlično "nahranila" in kožo bo ohranila elastično! Hidracija kože je zelo zelo pomembna, saj tako dosežemo tisti zdrav in sijoč izgled kože zato je ta izdelek odlična izbira za vse, ki si želite super dosegljivo in dostopno lepoto za vsak dan. Prav tako cvetna vodica diskretno zoža pore in zgladi teksturo kože kar pripomore k lepši polti in lahko tudi v mojem primeru potrdim, da resnično deluje saj je po nanosu koža resnično mehka. 
Uporaba!
Za nanos cvetne vodice lahko uporabite roke, ki jih prej seveda umijete, če pa ste malce bolj natančne lahko s pršilko vodico posprejate tudi direktno na obraz. Po želji lahko vodico uporabljate večkrat na dan. Po uporabi cvetne vodice sem nanesla še Melvitino kremo za obraz in potem tekoči puder, kar se je izkazalo za super kombinacijo saj je bila koža videti vrhunsko.
Vonj!
Vonj cvetne vodice je nekaj posebnega, divjega, elegantno energičnega poseben pa je tudi postopek pridobivanja same cvetne vodice, saj jo pridobivajo s parno destilacijo in naj omenim še to, znamka Melvita je naravna in je ena redkih lepotnih znamk, ki imajo Bio in hkrati Eco Cert certifikat.

Dobite jo tukaj KLIK CVETNA VODICA
Pelargonium Graveolens 'Bourbon'

xoxo
K.

No comments

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!