Clarins Pure and Radiant Mask with Pink Clay



Pozdravljene! Sijoča koža, svež obraz, zmanjšane pore in izjemno mehka tekstura kože? Ja mislim, da si to želimo prav vse!
Izjemno veliko izdelkov, ki obljublja vse zgoraj naštete rezultate,  je tudi na našem lepotnem trgu, vendar resnica ni čisto taka. Vse žal ne deluje in rezultati niso taki kot bi si jih želele! Je Clarins maska z roza glino izjema? Ja tako je, maska je kot bi lahko rekli, lahko pika na i vašemu lepotnemu ritualu in nad njo boste resnično navdušene.
Z A K A J    M I    J E      T A K O     V Š E Č?
Kot vam je morda že znano imam mešan-masten tip kože in resnično težko najdem produkt, kateri bi moji koži pomagal, da se osveži in malce zadiha! Resnično sem bila zelo radovedna in na začetku malce v dvomih če je ta zadevica sploh primerna zame. In kaj sem ugotovila?....boljše maske dejansko še nisem preizkusila! Waw, rezultati so res super. Mehka koža, brez grozne pekoče rdečice ali iritacije med uporabo, koža pa je po uporabi čudovito prijetna na otip, majhne so napakice odpravljene in pore resnično zoožane! Zahvaljujoč roza glini (ki ne obarva produkta roza) in alpskim zeliščem se koža napne, zadiha in jo tudi dodobra globoko očisti.

Maska me je resnično pozitivno presenetila, mojo kožo resnično vrhunsko očisti vseh nečistoč, opazila sem tudi, da imam manj mastnega sijaja na obrazu, pore se mi ne mašijo več tako kot pred uporabo in zato jo priporočam vsem, ki si želite vrhunske čistilne in negovalne nege, maska je poleg tistih s mešano/mastno kožo primerna tudi za vse, ki imate občutljivo kožo, saj ne povzroča rdečice ali neprijetnega pekočega občutka.

xoxo
K.

4 comments

  1. Clarins res nikoli ne razočara, sicer še nisem kupila njihove negovalne kozmetike, nad ličili sem pa vedno navdušena :)

    ReplyDelete
  2. Me mika kupit kaj od Clarinsa odkar sem pri Ajdi sprobala en čistilec ki je bil krasen.
    Tudi tole se sliši kar ok.

    ReplyDelete
  3. Me mika kupit kaj od Clarinsa odkar sem pri Ajdi sprobala en čistilec ki je bil krasen.
    Tudi tole se sliši kar ok.

    ReplyDelete
  4. Sliši se zanimivo ;) Nisem še preizkusila nobenega njihovega negovalnega izdelka, morda bo ta prvi?

    Xoxo, Nyx

    ReplyDelete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!