Max Factor False Lash Effect Velvet maskara


Živjo dekleta! Tokrat bi vam rada predstavila maskaro, ki me je s svojo inovativno krtačko in lahkotnim nanosom prepričala v še nadaljnjo uporabo. To je False Lash Effect Velvet maskara znamke MAX FACTOR! (Testirala sem jo 2 tedna pred postopkom podaljšanja trepalnic).

V čem je "fora"? Moj problem s maskarami se kar vleče in vleče. Iščem maskaro, ki bi lepo zgostila trepalnice,  jih enakomerno privihala in podaljšala ter doda volumen. Do sedaj sem se zaljubila v samo eno maskaro in to je bila Artdeco maskara iz omejene kolekcije Dita Von Teese in je žal ni več možno dobiti! Do sedaj še nisem našla svoje top top top maskare, vendar je ta od Max Factorja na dobri poti.

Zakaj mi je všeč? Pri tej maskari mi je všeč, da nežno doda volumen trepalnic kar so pri Max Factorju tudi uporabili za vodilo in glavno nalogo te maskare, jih sicer minimalno zgosti vendar zelo podaljša in resnično doda tisti videz čudovitih umetnih trepalnic. Najbolj me je navdušil lahkoten in svilnat občutek trepalnic po uporabi, formula maskare pa trepalnice odebeli in tako tudi vidno podaljša. Torej če iščete dobro in ugodno maskaro, vam nakup resnično priporočam!
 
Maskara je dobra izbira tudi zato ,ker:
- Embalaža je resnično šik in paše v vsako kozmetično torbico!
- Z samo enim nanosom doda res lep skrivnosten videz nenaličenih trepalnic!
- Maskara ni grudasta in trepalnice bodo enakomerno razporejene in namazane!
 
 
xoxo
K.

2 comments

  1. Replies
    1. Ja tudi senčke so super, moram jih izpostaviti v prav posebni objavi =) maskara pa je itak 1A =)
      xo
      K.

      Delete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!