Do lepe kože z naravo! ULOLA kozmetika


Zadnje čase tudi jaz prisegam na naravno! Naravna kozmetika, mi je že od nekdaj bila pri srcu prav tako pa me je (ker sem strastna ljubiteljica ličil) kar malce zaskrbelo! Čas je bil, da sem se končno prepričala v dejstvo, da so v konvencionalni kozmetiki potencialno rakotvorne sestavine, ki jih najdemo v sicer dovoljenih količinah…pa vendar nas nihče ne opozori, da se v telesu nabirajo in nabirajo in raven, ki je dovoljena, je kaj kmalu presežena. Problem pa je, da proizvodi, ki vsebujejo le od 1-5% naravnih sestavin že označijo za naraven. Kar pa je daleč od naravnega! Zato bodite pri nakupu pozorne na pomembne oznake ECO CERT, BDIH, COSMEBIO, NATRUE in SOIL ASSOCIATION, ki kažejo na to, da je izdelek pristno naraven in vsebuje najmanj 50% naravnih sestavin in je iz ekološke pridelave. In seveda parabeni! Parabeni so v svoji naravni obliki popolnoma varen konzervans, žal pa v večini kozmetike prevladujejo industrijsko preoblikovani parabeni, ki so telesu škodljivi, zato se izogibajte tudi tem!

Že kar nekaj časa za nego obraza uporabljam le naravno kozmetiko, pa vendar je zares dobro naravno kozmetiko, ki ustreza koži težko najti. Predvsem sem iskala dobro čistilno nego in serum za obraz, saj je dobro vlaženje ključ do mladostne in čudovite kože, to je še posebej pomembno ne le za suho temveč tudi za mastno kožo! Ulola naravna kozmetika je lepotni hit (zdaj vem zakaj je tak hit)  po vsej Evropi in končno je na voljo tudi pri nas!!!

Končno sem našla res odličen naravni serum za obraz, to je Ulola FaceLift serum, ki  je 100% naravni koncentrat namenjen popolni revitalizaciji kože. Globinsko hrani in obnavlja kožo ter preprečuje nastanek novih gub, obstoječe gubice pa globinsko neguje. Vsebuje olje makedamije, avokadovo olje, vitamin E itd. Vonj seruma je božanski in občutek po nanosu je zares čudovit! Dobesedno sem čutila kako moja koža vpija izdelek in kako črpa vase vse zdrave sestavine! Za optimalni učinek sem serum uporabila zvečer (na predhodno očiščeno kožo z ULOLA čistilnim mlekom) na obrazu ter predelu vratu, zvečer in včasih tudi zjutraj, po uporabi vlažilne kremice. Rezultat je čudovito nahranjena koža, povrhnjica končno ni bila več suha ampak zares lepo negovana in prožna, brazgotinice od aken pa so se mi vidno izboljšale in pozdravile. Zares sem vesela, da sem našla ta serum, saj je daleč najboljša zadeva, ki sem jih kdaj testirala! Dobiš ga tukaj, cena 13eur klik na ULOLA SERUM

Za svojo čistilno rutino in odstranjevanje make-upa uporabljam ULOLA  mleko za čiščenje obraza 150ml, ki mi je všeč tudi zato, ker je namenjeno vsem tipom kože. Istočasno očisti in hkrati neguje ter preprečuje površinske nečistoče ter učinkovito odstranjuje ostanke ličil na koži. In vse to na naravni osnovi! Izdelek je res čudovite teksture, težav z odstranjevanjem ličil nimam več in tudi koža me več ne peče med odstranjevanjem ličil tako kot včasih. To je zame več kot zadovoljiv znak, da je izdelek res vrhunski! Dobiš ga tukaj, cena 9eur, klik ULOLA ČISTILNO MLEKO

Oba izdelka bosta zagotovo za kar nekaj časa ostala del moje negovalne rutine, saj se je videz moje kože vidno izboljšal, koža pa je vidno negovana in nahranjena!

Hvala vibrimed.eu!

xoxo
K.

2 comments

  1. Oljni serum se res dobro bere, sem sedaj imela od Meze planikin serum in je bil fantastičen in se mi zdijo serumi na oljni bazi sploh jeseni-pozimi res ful dobri, pa še odlična podlaga makeupu so. Pa tale, ki ga ti omenjaš je absolutno cenovno dostopen. Bom prav preverila ponudbo izdelkov v njihovi trgovinici.

    ReplyDelete
  2. Ja res je super, kožo mi je lepo uredil, jaz si ga kapnem tudi malo v beauty blender in ga res čudovito "umeša" v tekočo podlago za tak bolj dewy finiš =)
    xo
    K.

    ReplyDelete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!