Moja poletna nega kože!Med poletjem je naša koža bolj izpostavljena soncu kot ponavadi. Zato je potrebno tudi obnoviti našo lepotno rutino in skrbno preveriti, ali naši koži običajna nega kože še ustreza.

Lepa koža je negovana koža...kljub nepravilnostim!

Poletna nega kože ni samo nega kože pred soncem, je tudi vlaženje kože in pravilno čiščenje. Nihče ne želi prezgodnjega staranja kože, pa veliko punc, ki jih poznam popolnoma napačno uporablja izdelke za nego kože, ali pa kupljeni izdelki sploh niso primerni za njihovo kožo. Največja usluga, ki si jo lahko naredimo je, da si zjutraj na obraz nanesemo vlažilno kremo, ki bo hranila kožo skozi ves dan, še prej pa kožo očistimo z tonikom, ki naše kože ne bo izsušil. Postopek ponovimo tudi zvečer!

Ker sem tudi sama kar nekaj časa imela probleme z izbiro prave kozmetike za nego kože in obraza, vem kako pomembna je pravilna rutina. Ko sem začela z uporabo znamke Dermika, moja dnevna rutina ni bila še nikoli lažja in bolj uspešna. Dermika je lepotna znamka, ki se lahko pohvali/in jo lahko tudi sama pohvalim z praktičnostjo, super sestavinami in seveda embalažo-ki je prav luksuzna! 

Znamko sem pred uporabo tudi podrobno preverila tudi na internetu in zasledila, da so njihovi izdelki namenjeni ozkemu trgu ponudnikov, izdelki pa vsebujejo le prvovrstne sestavine z minimalnim alergijskim učinkom in morajo prestati strogo dermatološko testiranje.

Čiščenje in vlaženje obraza....
...mi je vedno predstavljalo en velik problem, še posebaj zaradi moje problematične kože. Sedaj pa imam končno mir z izbiro, ki je  po vseh letih napačne uporabe izdelkov pravilna, in tudi moja koža je temu zelo hvaležna.

Za čiščenje kože in makeupa sem uporabljala Dermika Dvofazno tekočino za odstranjevanje ličil, ki je zelo nežna, svojo nalogo opravi odlično, tekočina vsebuje tudi pomembni vitamin B5, ki kožo pomirja, zato po čiščenju ne boste imele neprijetnega občutka. Z izdelki za čiščenje kože sem imela vedno problem, saj so bili za mojo kožo preveč intenzivni in so mi povzročali rdečico in neprijeten občutek.

Naslednji korak po čiščenju kože je bila uporaba Hydro Clean Gel za čiščenje obraza z izvlečki lotosa, ki je s svojimi nežnimi sestavinami poskrbel za vse makeup ostanke na koži. Vsebuje tehnologijo AguaPeel, ki poskrbi za osvežilen občutek kože, in res je, koža po uporabi resnično zadiha.

Pravijo da na koncu pride tisto najboljše, tudi v tem primeru je res! Izdelek, ki me je najbolj navdušil pa je Hydro Clean tonik/esenca za vlaženje z izvlečki lotusa
Vsi vemo, da je vlaženje kože izredno pomembno, to pa je še toliko bolj pomembno med poletjem, ko je naša koža izpostavljena hitrejšemu staranju zaradi sonca.
Tonik je izredno koncentriran, odlične lahkotne teksture, ki moji koži izredno prija, jo globinsko navlaži in je odlična začetka točka za uporabo kreme pred uporabo tekočega pudra.  
Tonik vrača kožo v naravno pH ravnovesje in tako pomaga pri čiščenju in pomirjanju kože, prav tako pa vsebuje pomembno sestavino-lotos, ki pomaga pri globinskem vlaženju kože. Resnično vam priporočam njegovo uporabo, moja koža je v resnično veliko boljšem stanju kot je bila prej.

Izdelke najdeš tukaj klik DRAGOCENA.SI
xoxo
K.

No comments

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!