YSL Scandal kolekcija! Jesen 2016

Danes je na vrsti nova jesenska Scandal kolekcija znamke YSL, v katero sem se zaljubila v trenutku! Celotna kolekcija je zelo ženstvena in čeprav nisem ljubiteljica glossov, so me novi KISS&BLUSH glosi očarali s svojo obstojno teksturo že po prvem nanosu! Če bi lahko izbrala ikonski izdelek omenjene znamke, bi to zagotovo bile šminke ali lip-glossi! Mislim, da je znamka YSL v zadnjih letih sploh na slovenskem trgu postala sinonim vrhunske high-end kozmetike po kateri posega čedalje več lepotnih navdušenk!

Scandal kolekcija!
Očarala je tudi mene! To jesen se bom razvajala z novim BLACK OPIUM Nuit Blanche parfumom, ki je sofisticirana nadgradnja prejšnjih izdaj Black Opium parfumov. Mojo oceno parfuma si lahko preberete tukaj klik Najboljši jesenski parfum!

#USTNICE- Moje ustnice se bodo razvajale z novimi KISS&BLUSH glosi, ki so me navdušili s svojo gosto teksturo. Obstojnost glossov me je zelo presenetila prav tako ustnicam dajo zelo udoben občutek med nošenjem. Finiš na ustnicah je zelo sijoč, doda jim posebno dimenzijo, ki jih tudi optično poveča. Barvni izbor odtenkov je nekaj posebnega, zato vam predlagam, da si jih nujno ogledate v živo!

#OČI- 1 Eyeliner, nešteto možnosti za uporabo! Tanka ali bolj debelejša črta v samo enem dotiku. Vse to omogoča nov ikonični YSL eyeliner. Formula samega eyelinerja je zelo tekoča kar omogoča zelo hiter in tudi zelo natančen nanos.

Celotna kolekcija me je zelo navdušila, najbolj pa so mi všeč prav izbrani odtenki za kolekcijo, ki si jih morate nujno pogledati v živo!

xoxo
K.

2 comments

  1. tisti svetel je baje za Strobing :) tak da naj bi bil osvetljevalec, če ga daš na lička...tud jaz nisem vedela :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja tudi to =) ga še nisem sprobala, moram nujno!

      Delete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!