Chérie X Woodway


-Zakaj je nošenje sončnih očal nekaj najboljšega "ever"?-

Z njimi skrijem nadležne podočnjake, so unikaten modni dodatek in ker so preprosto CHIC in vsakemu outfitu dodajo piko na i!

Kljub temu, da se poletje končuje sem  jaz končno sem našla svoja popolna očala! Zame so očala številka 1 med modnimi dodatki in brez njih ne grem nikamor. 
Zaljubila sem se v model sončnih Martha znamke Kerbholz, ki so popolne cat-eye oblike in se prilegajo večini oblik obraza. Imeti veliko očal ni nič spornega, prav tako ne če veliko menjaš stile! Poleg čevljev seveda "zbiram" tudi očala, ha ha!

Outfit???
Očala je čisto lahko skombinirati v outfit, odlično se prilegajo modernemu stilu, seveda če vas ne moti malo nostalgije po 60ih letih. Seveda ne moremo spregledati čudovite cat-eye obliko očal!
Očala sem skombinirala z Zara jakno, chokerjem in strganimi hlačami znamke Shein. 

Trenutno, me je popolnoma fascinirala trgovina WoodWay, kjer najdeš ogromno izbiro različnih modelov sončnih očal. Zbirka njihovih sončnih očal je nekaj posebnega, saj so vsa iz vrhunsko kvalitetnega lesa. Odlična novost na našem trgu, ki bo zagotovo prevzela vsako modno navdušenko. Kombinacija lesa na sončnih očalih je čudovita ideja, ponuja unikatnost nošenja in čisto poseben stil.


Moj model očal lahko najdeš tukaj klik Martha
ps: Pri nakupu lahko koristiš mojo kodo s kar 10% popustom. Koda CherieXX

xoxo
K.

No comments

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!