5 nasvetov kako se motivirati za vadbo!




Ker je treba tudi v jesenskih mesecih poskrbeti za telesno aktivnost sem se odločila, da tudi sama redno začnem z vadbo. Vpisala sem se na ure Step aerobike in Zumbo, ki bodo poskrbele, da bom fit tudi v hladnejših mesecih. Ker pa tudi meni včasih primanjkuje motivacije za šport, sem se odločila, da izpostavim 5 pomembnih nasvetov kako se odlično motivirati za vadbo! Nikoli ni prepozno da postanemo fit!

1. Ustvari si REALNE cilje!
Rada bi izgubila 3kg, rada bi prišla v dobro formo.... pomembno je, da si postavimo realne cilje, ki jim bomo lahko sledile.Cilji naj bodo kratkoročni in dolgoročni. Če si recimo danes začela z vajami za zadnjico in noge s 5 ponovitvami, jih jutri naredi 10, naslednjič 15...

2. Izberi vadbo v kateri uživaš in si sproščena. Vsi niso za fitnes, prav tako vsi nismo za tek, morda bi ti ustrezala aerobika?! Preveri na internetu kakšne so možnosti za šport v tvojem kraju. Česar se boš lotila z veseljem, hitreje bos opazila rezultate!

3. Najdi vadbenega partnerja! V kolikor bi rada med vadbo imela družbo, najdi prijateljico s katero bi skupaj obiskovali vadbe. Podpora bližnjih je nekaj najboljšega in definitivno odlična motivacija!

4. Nosi udobna in prijetna oblačila in uredi si prehrano! Morda se sliši malce potrošniško ampak dobra motivacija so tudi udobna oblačila v katerih se počutiš prijetno, v katerih izgledaš in se počutiš odlično. Morda bi nove športne pajkice ali nova športna obutev v tvoji najljubši barvi spodbudile željo po boljši športni aktivnosti.
Prav tako lahko urejena prehrana pomaga pri boljših rezultatih in pri boljši motivaciji. Sadje, zelenjava in veliko tekočine! Predlagam ti tudi nakup kakšnih okusnih proteinov ali drugih prehranskih dodatkov.

5. NE OBUPAJ! Ko boš opazila PRVE rezultate, boš postala odvisna! Seveda rezultati ne bodo prišli v enem tednu, treba je vztrajati in slediti zastavljenim ciljem. Ko boš prvič opazila rezultate boš želela še več in več in več.


Moja trenutna OUTFIT motivacija so moje nove pajkice, ki so več kot odlična izbira za fitnes, zumbo ali aerobiko. So iz prijetnega materiala kar me še toliko bolj spodbudi k boljši fizični aktivnosti! Našla sem jih na strani SHEIN.COM, najdeš jih tukaj klik STRECHY LOVE LEGGINGS!!!
xoxo
K.

5 comments

  1. Ta z oblačili se nekaterim zdi čisto shallow, meni pa je taki energy boost da tega ne morem opisat!:)

    Super objava in uspešno slash veselo na vpisanih vadbah <3

    xx,
    Sindi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tudi meni je res en tak fajni energy boost!
      Hvalaaa =)

      xo
      K.

      Delete
  2. Jaz si za vadbo ustvarim minimalne cilje, ker nikoli nisem bila naklonjena telovadbi v šoli, tako da se moram na tem področju motivirati z vsakim detajlom :P Spet pa rada vidim, da delam karkoli na tem področju, pa čeprav majhne korake ;) xx Maja

    ReplyDelete
  3. Jaz si tudi rada svoje cilje, vadbo zapišem nekam na vidno mesto, in si delam kljukice, če sem bila pridna pri izvajanju in to mi je največja motivacija:)

    ReplyDelete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!