December beauty wishlist!



Drage lepotičke! Moja prijateljica in soblogerka Nina in bloga http://www.ninnieboo.com/ mi je dala navdih, da tudi sama ustvarim decembrski lepotni wishlist. Lepotnih izdelkov je na moji wishlisti kar nekaj, izbrala pa sem tiste, ki so res nekaj posebnega in so pri drugih blogerkah ter uporabnicah pustili odlične odzive.

Izdelki, ki so na moji praznični wishlisti (klikni na ime izdelka):

Popoln mini set za popolno urejene trepalnice. Odličen način, da na malo bolj ugoden način preizkusiš nekaj njihovih izdelkov.

Končno je na voljo tudi pri nas! TOM FORD je  the "it" lepotna znamka, ki prekaša kar nekaj ostalih high-end znamk. Seveda je  temu primerna tudi cena- ja vaša denarnica bo trpela! Najbolj bi rada preizkusila njihove šminke, kateri odtenki so "out of this world".

Ta parfum je že nekaj mesecev moj najljubši, ker pa ga bo kmalu zmanjkalo, sem ga spet uvrstila na moj seznam najbolj zaželenih izdelkov. Enostavno je najboljši!

Tudi tebi depilacija povzroča preglavice? Tudi mene je navdušil Philipsov super pripomoček, a vseeno moram prebrati še nekaj tujih ocen,  preden se odločim za nakup. Na hitro: Gre za nebolečo depilacija s svetlobnimi pulzi za gladko kožo brez dlačic.

5. TOO FACED- Born this way tekoča podlaga
Mislim, da je to moj najbolj zaželen lepotni izdelek leta, komaj čakam, da skočim v najbližjo Sephoro in ga tudi sama preizkusim. Enostavno ga moram imeti!

Collistar je že od nekdaj ena izmed mojih najljubših znamk za nego telesa, njihovi pilingi so me navdušili, odločila sem se, da preizkusim še njihovo blato proti celulitu. Predpriprave za poletje se bližajo!

xoxo
K.

2 comments

  1. Super objava! :) Res rada preberem objave na temo wishlist :D Tudi sama imam predolg seznam,ki pa se počasi krajša! Tile Benefit seti so res super,sploh za preizkušanje. Prav na ta način sem našla svoje najljubše izdelke. Phillips Lumea zanima tudi mene, sama imam njihov VisaPure in sem zelo zadovoljna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Benefit setki so tut mene letos ćisto prevzeli =) sem se kasneje spomnila še za nekaj izdelkov, ki bi jih lahko dala na seznam ampak boljše da ne, haha, se ne bi nikoli končalo!

      Delete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!