RIMMEL KATE SCULPTING PALETTE

Učinki tehnik osvetljevanja in senčenja, ki so primerni tudi za enostavnejši dnevni videz so čedalje bolj priljubljeni in zaželeni. V zadnjem času, sem opazila kar nekaj drogerijskih paletk za senčenje obraza, a žal me nobena izmed njih ni pretirano navdušila. Slaba pigmentiranost, neprimerni odtenki in nepraktična embalaža...to je le nekaj razlogov zakaj se skoraj vedno odrečem nakupu drogerijskim izdelkom za senčenje obraza.
Ko sem prvič slišala za novo Rimmel paletko, sem bila skoraj prepričana, da bo tudi ta romala na moj seznam "preskoči" izdelkov! Priznati moram, da sem se motila, tukaj pa so razlogi zakaj!

Kate Sculpting  paletka je na voljo v dveh super kombinacijah, za tiste z bolj svetlo poltjo in za tiste, ki ste bolj temne! Uporabljam 001 Golden Sands in koooončno sem našla izdelek, ki ustreza mojemu tenu kože in po katerem moja lička niso videti ORANŽNA!

· #001 Golden Sands je popoln trio za svetlo polt; osvetljevalec in puder za senčenje imata bledo zlate tone, rdečilo za ličnice pa je v tonu hladne baby roza barve. 
· #002 Coral Glow je ustvarjen za svetel do srednje temen ten polti, vključno z olivnato poltjo. Zlat osvetljevalec in puder za senčenje v bronze spremlja rdečilo za ličnice v svetlo breskovi barvi, ki deluje sveže in spogledljivo.

Vsaka paletka vsebuje tri pomembne izdelke: 1- osvetljevalec/higlighter, 2-puder za senčenje in 3-rdečilo/blush za ličnice. Paletka je zelo praktična in jo lahko nosim s seboj v svoji kozmetični torbici. Všeč mi je, ker je izjemno pigmentirana, barve se lepo "zabrišejo" in čisto enostavno, tudi če si v naglici, ustvariš čudovit makeup look! Cena za izdelek se giblje okoli 9eur, kar se mi zdi super, saj izdelek vsebuje vse, kar potrebuješ za senčenje obraza.xoxo
K.

5 comments

 1. Pri menu tudi ni vzbudila ravno radovednosti na prvi pogled :D haha. Verjetno zato, ker sem imela pred tem podoben Isadorin trio, pa mi ni bila ne vem kako všeč :D Ampak lepo, da nima oranžnega tona najtemnejši odtenek :)

  ReplyDelete
 2. Priznam, tudi mene ni pritegnila. Imam raje posamezne izdelke, ne vem zakaj, tako mi je pač ljubše.

  ReplyDelete
 3. Meni je embalaža čudovita ♡♡♡ Pa tudi sami odtenki zgledajo zelo lepo. xx

  ReplyDelete
 4. Meni izgleda zanimiva, samo me malo moti, da je shimmrasta..

  ReplyDelete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!