TheBalm Nude tude palette

Sem velika ljubiteljica makeup paletk, vendar me že dolgo časa nobena paletka na našem domačem trgu ni pretirano navdušila. Kar dolgo časa sem iskala paletko, ki bi imela takšno barvno kombinacijo, ki ustreza lahkotnemu dnevnemu ličenju, pa tudi za ustvarjanje malce bolj zahtevnih makeup idej.
Dejansko to paletko uporabljam že vsak dan skoraj 10 dni in moram priznati, da me je navdušila. Kombinacija barv je zelo lepa. Roza, rjavi, zlati in črn odtenek lahko ustvarijo prav posebne makeup looke.  Paletka vsebuje 4 matt in 8 metalic odtenkov, ki se med seboj odlično dopolnjujejo. Barve so zadovoljivo pigmentirane, malo me moti le to, da se matt odtenki malo drobijo, za kar pa sem uporabila MAC PREP+ PRIME FIX+ sprej, ki je odlična rešitev za takšne težave. Všeč mi je, ker barve in makeup držijo cel dan, zato je paleta primerna tudi za bolj pomembne dogodke. Nakup te palete je primerna izbira tako za začetnike ličenja, kot tudi, za tiste ki se z ličenjem ukvarjate profesionalno!
Cena paletke se giblje okoli 35eur.

xoxo
K.

2 comments

  1. Zame so ta senčila malo preveč suha, ker imam raje od Zoeve. Ampak temni odtneki kot je tisti Sexy in črn so pa res odlični. Pigmentacija on point :).

    ReplyDelete
  2. Love these pics, they look great! You will like to see more fashion from here.

    ReplyDelete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!