Roza oktober! Stvari, brez katerih ne morem!

Rožnati oktober je mesec boja proti raku dojk in ker sem tudi sama nekaj let nazaj šla čez neprijetno izkušnjo preiskav, saj sem zatipala bulico, vsako leto spodbujam osveščanje mladih deklet in žena. Ne bojte se samo-pregledovanja, vaše telo naj bo vaš tempelj!
V ta namen je tudi ta objava obarvana rožnato, odločila pa sem se izpostaviti nekaj izdelkov, ki so pomemben del mojega vsakdanjega življenja.

Izpostavila bi svojo trenutno najljubšo maskaro, YSL The Shock, ki je res vrhunska, trepalnice nežno privzdigne, jim doda volumen in res lepo porazdeli. Če želite imeti v svoji makeup kolekciji res luksuzno maskarko, ki odlično opravi svoje delo vam definitivno priporočam nakup! Cena-okoli 33eur. Posebno mesto na moji lepotni mizici sta osvojila tudi MAX FACTOR Creme puff, ki je kompaktni matirajoči puder, izjemen je zaradi svojih matirajočih lastnosti, ki pridejo prav vsem z mastno kožo ali tistim, ki želite, da se vaš makeup look obdrži tudi čez celo noč ko zunaj žurate! Nedavno je znamka MAX FACTOR na trg lansirala tudi novo tekočo podlago Healthy Skin Harmony, ki me je v trenutku očarala s svojo odlično prekrivnostjo in lahkotnostjo, vsebuje pa tudi SPF 20, kar je odlična novička. Občutek na obrazu po nanosu je super, puder je zadovoljivo mazljiv in bo zagotovo navdušil še tako zahtevne ljubiteljice tekočih podlag. ps: Zakaj je pomembno, da si obraz vsakodnevno zaščitimo s SPF zaščito? Koža obraza je tanjša in občutljivejša za UVA-/UVB-sevanje. Poleg tega je skozi vse leto bolj izpostavljena soncu kot koža telesa in zato tudi bolj podvržena znakom staranja. Torej, če želiš kožo ohraniti zdravo in mlado, uporabljaj spf zaščito tudi v zimskem času!

Bi lahko živela brez ravnalnika za lase? Hm.... definitivno NE! Ker samo tako lahko ukrotim svoje lase, že nekaj let zaupam znamki Remington, ki ima po mojem mnenju res super in kvalitetne ravnalnike za lase, trenutno sem navdušena nad Remington Shine therapy straightener (klik), ki moje lase naredi res noro mehke, učinek ravnih las pa mi zdrži skozi celotni dan. Če iščeš priročni ravnalnik las, ki te bo spremljal kar nekaj let, ti priporočam znamko Remington. Trenutno ga na strani Ceneje.si dobiš že za 39,90eur, kar se mi zdi res odlična priložnost!!!!!

Last but not least, moji dve naaaajljubši zadevi! Vzemi si trenutek in si poglej to čudovito spodnje perilo! Enostavno sem ga morala imeti. Barvna kombinacija je res preeečudovita, perilo je res zelo nosljivo in kvalitetno, material pa res zelo udoben. Definitivno se počutim še bolj samozavestno s takšnim kosom spodnjega perila! Modna dama se je res potrudila s čudovito kolekcijo. In ja. nič nimam proti kalorijam, če so le te v obliki tako luškanih plannerjev, zaradi katerih bi pojedla tudi kak maffin več. Praktičen in uporaben planner je nonstop v moji torbici in je postal moj redni sopotnik. Yummy Styled plannerji so res kul!
xoxo
K.

No comments

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!