Test: La Roche Posay Serozinc

Živjo lepotičke! Veliko izmed vas se bori z mastno kožo, nepravilnostmi in aknami. Tudi sama spadam med tiste, ki imajo problematično kožo in vedno sem v iskanju izdelkov, ki bi stanje kože izboljšali-vsaj za nekaj časa. Vsi vemo, da je nega takšne kože zelo zahtevna in zato sem še toliko bolj vesela izdelka znamke La Roche Posay, ki je nedavno prišel tudi k nam! Lahko bi rekla, da je na naši lepotni sceni povzročil veliko zanimanja in tudi pozitivnih odzivov. Navdušil je tudi mene! Omenjena znamka mi je že kar nekaj let med najljubšimi, moja koža jo res odlično prenaša in vedno jo priporočam vsem, ki se borijo z nepravilnosti kot so akne in problematična koža.

Kaj sploh je Serozinc?
Serozinc je adstrigentni tonik za mastno in problematično kožo, ki pomirja draženje na površini kože. Deluje pomirjajoče in njegova sestava prinaša takojšnje olajšanje neprijetnega srbenja, napetosti in pekočega občutka. Kožo pusti žametno nežno, globinsko navlaženo in pomirjeno.  La Roche Posay, strokovnjaki za problematično kožo,so v  izdelek vključili učinkovite snovi pomagajo tudi na primer pri regeneraciji suhe in razpokane kože, ali po dermatoloških posegih. Pomirja rdečico, akne in deluje antiseptično. Po uporabi sem čutila takojšno olajšanje, prijeten občutek in priznati moram, da je moja koža potrebovala ravno nekaj takšnega.

Kako ga dodati v svojo lepotno rutino?
Uporabite ga lahko večkrat na dan. Tisti, ki ste nagnjeni k mastni koži ga lahko uporabite namesto tonika, saj bo ves dan uravnaval izločanje sebuma na vašem obrazu. Uporabite ga lahko na očiščeni koži, kadarkoli čez dan. Je resnično vsestranski lepotni izdelek!


xoxo
K.

No comments

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!