Zdrav um v zdravem telesu!

-Zakaj nujno rabiš probiotik-

Svojo super izkušnjo s probiotiki sem želela deliti tudi z vami in upam, da pomagam še komu izmed vas! Kot sem zapisala že nekaj objav nazaj, sem se prvič s probiotiki srečala malo po novem letu zaradi različnih zdravstvenih težav in zdravljenja z antibiotiki. Že od nekdaj sem imela probleme s prebavo, tiščanjem in tudi vnetji tam spodaj. Obdobja izboljšanja in poslabšanja so se menjala, jaz pa sem bila že čisto obupana. Po priporočilu zdravnice sem se nato posvetila raziskovanju probiotikov in odkrila sem Herbiotcs. Waw, kakšno pozitivno presenečenje! Z jemanjem Herbiotics sem nato nadaljevala skoraj 4 mesece in v tem času je sledilo izrazito izboljšanje v počutju, prebavi, težave z mehurjem in vnetji spodaj so izzvenele in tudi prej zelo težavne menstruacije so se uredile. 

Ker sem želela še nadaljevati s uporabo probiotikov, sem se po posvetu s prijaznim osebjem trgovine Eko škrnicl pogovorila o jemanju novih probiotikov in D-manoze (vse to vsebuje tudi Herbiotics skupaj, le da je Herbiotcs namenjen morda bolj urogenitalnem traktu zaradi točno izbranih mikrobioloških kultur). Ker sem si za cilj zadala dvig imunskega sistema, celovito obnovo in podporo črevesja sem izbrala Synbiotic (Saccharomyces Boulardii), ki je namenjen urejanju prebave, izboljšanju  počutja in dvigu imunskega sistema. Zdravje črevesja se kaže na mnogo različnih načinov in ko se poruši ravnovesje, se počutimo slabo, zbolimo, pridejo vnetja.... Pri meni je trajalo kar nekaj časa, da sem telo spravila v "red" ampak s pomočjo probiotikov mi je to super uspelo in sedaj so moji redni spremljevalci. Kapsula probiotikov na dan je moja čisto enostavna rešitev do dobrega počutja. 

-Zakaj sem se odločila še za D-manozo?-
Definitivno moje odkritje leta! D-manoza je enostaven sladkor (ne dviga pa nivoja sladkorja v krvi zato je primeren tudi za diabetike), ki je "must have" zadeva pri vnetjih mehurja in težavah spodaj. Ta hitro izboljša infekcije urinarnega trakta, saj deluje kot magnet in s svojo edinstveno sposobnostjo nase veže bakterije, ki povzročajo vnetja, s tem pa prepreči njihovo dodatno razmnoževanje v mehurju. Priporočam ti jo tudi kot nujno preventino, sploh sedaj med poletjem, ko včasih pozabimo, da smo pozabile zamenjati mokre kopalke po kopanju. Ta objava je nastala v upanju, da pomagam še kateri izmed vas.

Herbiotics, Synbiotics in D-manozo najdeš tukaj (klik) Eko škrnicl

KODA ZA BREZPLAČNO POŠTNINO WILDCHERIE

xoxo,
K.


No comments

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!