Poletna makeup rutina

 
 
1. Vse se začne z dobrim pudrom, zato sem si izbrala Clinique anti-blemish solution, ki resnično prekrije vsako nepravilnost in je primeren za dekleta, ki vam koža malo nagaja hkrati pa si želite dobre prekrivnosti in anti-komedogenega in zdravilnega učinka za problematično kožo.
2. Da je moj videz kože popoln in nanos čim bolj čist, uporabljam Sigma brush F80, ki je res super za nanos tekočih podlag.
3. Naslednji korak je nanos korektorja, uporabljam novost pri nas in sicer Makeup revolution set korektorjev, ki je odličen tudi za senčenje obraza (prej nanesem še Maybelline tekoči korektor-podočnjaki). Makeup revolution set korektorjev dobite na strani Ličila.si.
4. Naslednji korak, ki sledi je uporaba bronzerja na "3"predelu (čeljust, ličnice in sence). I cant get enough of it! Resnično je odlično pigmentiran in že z samo enim rahlim nanosom se ustvari zaželeni efekt zagorelih ličk. Moj najljubši je torej Rimmel-natural bronzer z spf15 IN njegov velik plus- vodoodpornost (super za morje). Dobite ga lahko ekskluzivno na strani Salma.si (link do izdelka Rimmel bronzer).
5. Naslednji korak, ki sledi je nanos blusha in highlighterja. Vsak ima svoj način nanosa osvetljevalca, meni pa najbolj ustreza nanos po uporabi bronzerja. Uporabljam pa Shiseido trio set (mojo oceno si lahko prebereš tukaj SHISEIDO TRIO SET).
6. Pa smo tu! Obrvi! Za nekatere dokaj "smotano" beauty opravilo saj rabiš kar nekaj časa in vaj, da oblikuješ popolne obrvi. Da je moj nanos in oblikovanje čim bolj enostaven uporabljam Anastasia Beverly Hills pro-palette (klik do izdelka Anastasia Beverly Hills paleta).
7. Odlična maskara, ki ustvari super volumen je vse kar rabim za poletni dnevni look. Fresh&cool! Uporabljam Collistar-Design maskaro za intenzivni volumen.
8. Ne pozabimo še na ustnice! Eden mojih najljubših je zagotovo ParisAx BONBON gloss. Simpatičen roza odtenek je več kot primeren za igriv dnevni look.


xoxo
K.

1 comment

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!