Podaljševanje zagorelosti, varno in enostavno!

Živjo lepotičke! Zagotovo si vse, četudi samo med poletjem, želimo malce bolj zagorelo polt. Kako to doseči na najbolj varen način in seveda na dolgi rok, pa je druga zgodba. Kot veste, obstaja na miljone različnih krem, ki ponujajo take in drugače učinke, jaz pa vam predstavljam dve, ki sta med vsemi najbolje ocenjeni in tudi najbolj priljubljeni. To sta Lancaster Tan Maximizer (after sun) in Sun Beauty Silky milk spf 15. 
Tan miximizer je ubistvu vlažilna nega po sončenju za obraz in telo za podaljševanje in večjo intenzivnost zagorelosti. Losjon je lahke teksture in se hitro vpija, ne daje občutka lepljivosti kot nekateri drugi losjoni po sončenju. Vsebuje Heliosome, ki spodbujajo naravno zagorelost, ki koži s stimulacijo nastajanja melanina pomaga v procesu obnove, s čemer naravno poveča zagorelost za 50% in do 80%. Sama hodim že mesec dni v solarij in po sončenju nanesem rahlo plast tega losjona, rezultat pa je izredno lepa zagorela in negovana koža. Rezultat me je res presenetil in ko sem brala ocene na spletu, sem hitro ugotovila, da nisem edina, ki bi mu dala oceno 10/10! Zakaj me je še navdušil? Ne samo zaradi podaljševanja zagorelosti, ampak tudi zaradi super pomirjevalnega občutka, ki razdraženo kožo vrne v prvotno stanje in jo z tudi vlaženjem obnovi. Druga kremica, ki jo bom definitivno uporabljala na morju pa je Sun Beauty Silky milkHigh-performance vodoodporna tanning krema razvita z izključno infrardečo tehnologijo za zaščito kože pred infrardečimi žarki, ki je formulirana Tan Activator Complex (TAC) pomaga ustvariti sijočo ​​in dolgotrajno bronz barvo. Zakaj jo priporočam? Splošno znano je, da preveč sonca posledično stara  našo kožo. Sun beauty pa vsebuje naraven kompleks antioksidantov, ki blokirajo preko 80% prostih radikalov, nastalih zaradi svetlobe in so odgovorni za prezgodnje staranje. Oba izdelka priporočam vsem, ki ste zaljubljene v poletno nastavljanje sončku, hkrati pa si želite dobro zaščito pred njegovimi nagajivimi žarki!



 Več o sami Lancaster sončni liniji pa si preberite na strani Everet.si ali pa nakup opravite kar preko spleta in sicer na spletni strani Salma.si, kjer je na voljo celotna Sun kolekcija.


xoxo
K.

No comments

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!