Bourjois Aqua Laque rdečila za ustnice

Verjetno ima vsaka od nas svoje najljubše rdečilo ali glos, ki nas stalno spremlja v torbici. No moje najljubše rdečilo je Boujouris Aqua Laque brez katerega res ne grem več nikamor in je moja rešitev kadar rabim dobro in obstojno rdečilo. Rdečilo je zelo vlažilno, hkrati pa je tekstura zelo obstojna in sijoča. Hranljivost in vlažilnost šminke je rezultat kombinacije visoke koncentracije vode in izvlečka lokvanja, ki ima izredno dobre vlažilne učinke (kar do 10 ur), vsebuje vse elemente, ki so potrebni, da dosežemo lahko in izredno svežo teksturo. Čeprav so barve zelo intenzivne pa sem včasih zaradi lahkote samega rdečila pozabila, da ga sploh nosim, tako zelo nežna so. Celotna kolekcija je sestavljena iz 8 različnih odtenkov, kateri verjamem, da vam bodo resnično všeč, saj so zelo naravni ter ne tako kričeči in namenjeni vsakodnevni uporabi. Pred uporabo pa priporočam nanos svinčnika za ustnice, saj so tako rdečila videti še bolj izpopolnjena, ustnice pa dodatno bolj polne, to si verjetno želimo vse kajne?!
 
Odlično ponudbo dekorative in šminke pa najdete tudi na strani (klik) Salma.si, kjer tudi sama večkrat opravim svoj spletni nakup kozmetike in do sedaj sem bila vedno pozitivno presenečena in ob nakupu vedno dobim še darilce. Tokrat me čaka nakup parfuma in La Roche Posay kremic za poletje!

4 comments

  1. Zelo mi je všeč embalaža, pa tudi ko sem ga stestirala v prodajalni me je res fajn občutek :) Ampak še nisem čisto ziher, ker nisem ravno lipgloss girl

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tudi sama nisem prevec lipgloss fanica ampak teli so me prepricali nasprotno :)
      Xo
      K.

      Delete
  2. Že dolgo me mika par nakupov iz spletna trgovine Salma.si:) Upam da tudi mene pozitivno presenetijo:)
    xx
    SASHA

    ReplyDelete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!