On my wishlist: September!

Prišla je jesen, z njo pa tako tudi  nova lista želja. Tokrat so na mojem seznamu štirje izdelki, ki so zares pritegnili mojo pozornost in jih lahko brezskrbno označim za posebnost na lepotnem področju.
 
Prvi izmed teh izdelkov je MAC VIVA GLAM III (matt), ki je zares božanski jesenski in zimski odtenek. Prav tako sama ne maram preveč glossy "cheap" šmink, ki hitro zbledijo, se zabrišejo in se lepijo na ustnice, zato nonstop iščem šminke, ki imajo mehko a hkrati zelo obstojno in pigmentirano teksturo. MAC Viva Glam III matt šminka je kot nalašč ustvarjena zame, že samo odtenek mi je vrhunski!
Na mojem seznamu sta tokrat dva izdelka znamke LOREAL! Prvi izdelek, ki je pritegnil mojo pozornost je INFALLIBLE 24H MATTE tekoča podlaga, nad katero je navdušenih večina pomembnejših YouTube beauty gurujev zato sem se odločila, da ga bom nujno preizkusila tudi sama. Puder obljublja zelo lahko, a hkrati zelo obstojno matt teksturo. Sicer sama "matt" pudre uporabljam bolj čez poletje ker se moja koža bolj masti, ampak puder bo super izbira tudi med bolj napornim študijskim letom. Naslednji izdelek je LOREAL NUDE MAGIQUE BB CREAM, ki je tonirana dnevna vlažilna krema in je primerna predvsem za ženske, ki imajo raje naraven videz kože. Sama bi izdelek uporabila v zimskem obdobju v kombinaciji s svojim Dior pudrom, ki je zelo lahke teksture, saj si želim najboljše negovalne zaščite svoje kože. Izdelek obljublja dobro hidracijo, poenotenje polti in preprečuje prezgodnjo staranje kože. Problem pa je da imam s BB kremami bolj love&hate odnos. Ampak bojim se, da mi izdelek ob prvem testiranju ne bov šeč. Kaj ve mislite, mi bo všeč?!
Zadnji izdelek pa je moj favorit. CANNADERM- AKNEA naravna zdravilna krema za akne, ki je namenjena celodnevnemu zdravljenju problematične kože. Še vedno sem nagnjena k bolj mastni koži s nepravilnostmi (majhne akne) in mislim, da sem našla super naravno kremo za svoj tip kože! Vsebuje super naravne sestavine kot so konopljino olje, izvleček iz hrastovega lubja, mira in timijan. Komaj čakam da jo preizkusim!
 
ps: Izdelke najdete na strani Salma.si. Direktni link pa so tukaj: Klik MAC VIVA GLAM III, LOREAL INFALLIBLE TEKOČA PODLAGA, LOREAL NUDE MAGIQUE BB KREMA, CANNADERM AKNEA.
xoxo
K.

2 comments

  1. Nisem vedla, da ta spletna stran prodaja tudi Mac :o zakon! :)
    J.

    ReplyDelete
  2. Sama imam doma BB kremo in nisem preveč navdušena, ker se mi včasih zdi, da ne matira dovolj in se samo še bolj kot ponavadi svetim čez dan :)

    ReplyDelete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!