Ebelin piling gobica! Izdelek, ki ga morate imeti!

Pozdravljene punce! Tokrat imam za vas objavo za katero je bilo ogromno zanimanja!

Izdelek za 2e, ki ga moraš nujno imeti?! Ja tako je, to je Ebelin peeling brush/gobica za piling (dobiš jo v drogeriji Dm) in je eden izmed nakupov, ki so me resnično presenetili. Včasih pač ne rabiš zapraviti celo goro denarja, da dosežeš izgled lepe in zdrave kože! Juhu!!

Kaj je njena skrivnost? Majhne ščetine, ki nikakor niso grobe so super za vsakodnevno uporabo tako, kot za odstranitev makeupa ali pa piling in pa tudi za umivanje makeup čopičev. Ja izdelek je res super vsestranski in to za samo 2e!!! Piling gobica je izredno mehka, nežna do kože in je nikakor ne poškoduje! Je enostavna za vzdrževanje ter čiščenje in jaz jo vedno nosim s seboj v kozmetični torbici.

Uporaba? Jaz jo uporabljam za odstranjevanje ličil in za piling. Uporabim jo tako, da nanjo stisnem eno merico (velikost lešnika) Olay refreshing face wash (za normalen ali suh tip kože saj imam izredno suho povrhnjico in mi izdelek za mastno kožo preveč izsuši kožo) in rahlo poškropim z vodo. Nato s krožnimi in zelo nežnimi gibi izdelek nanesem na obraz in sperem z mlačno vodo. Rezultat je noro mehka, čista in sijoča koža. Ker imam masten tip kože s suho povrhnjico je ta izdelek kot nalašč zame. Seveda, pa lahko uporabite katerikoli izdelek za čiščenje obraza v kombinaciji s to gobico!

Priporočam jo torej vsem, ki se borite s mastno kožo pa tudi vsem tistim, ki želite s obraza odstraniti nepravilnosti kot so suha koža, majhni mozoljčki na čelu (meni je to res izredno pomagalo), ogrce, prav tako pa sem po eno mesečni uporabi opazila zmanjšanje por na licih. Skratka, izdelek me je resnično presenetil in upam, da tudi vas navdušim nad uporabo.

xoxo
K.

4 comments

  1. Podobno sem si pred več kot letom naročila na ebayu za manj kot dolar...in jo še vedno uporabljam, ko sem pri fantu, ni slabo za ta denar. ;)

    ReplyDelete
  2. Jaz sem jo tudi najprej uporabljala za piling in odstranjevanje ličil, zdaj mi je pa super za čopiče, sicer bolj za tamale, ampak delo zelo dobro opravlja! :)

    ReplyDelete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!