Cannaderm Aknea: Konec težav s aknami!

Moja zgodba s nečisto in mastno kožo, kljub zdravi prehrani in priporočenem vnašanju vode se še kar ni zaključila. Ampak nisem obupala, moj cilj je zdrava koža! Po testiranju te kreme se je moja koža spremenila za 100%. Ja res je, še obstaja upanje tudi za vas drage punce, ki iščete izdelek, ki bo dejansko pokazal rezultate in vam pomagal na poti k čisti in zdravi koži. In to na dolgi rok!!

Torej kaj je Cannaderm Aknea? 
To je zdravilna krema proti aknam, ki globinsko vpliva na izvore nečistoč. Cannaderm Aknea vsebuje zelo kakovostno konopljino olje, ki je hladno stiskano in ga pridobivajo iz odobrenih vrst konoplje. Vsebuje pomembno razmerje nenasičenih maščobnih kislin preko katerih konopljino olje harmonizira stanje kožnih celic in uravnava optimalen pH kože. Torej rezultati bi morali biti tako zunanji kot notranji. Pa je res tako? Ja res je, po 4 tedenski uporabi lahko potrdim da so rezultati resnično neverjetni. Največ aken se mi pojavlja na bradi, in to vsak teden nove in nove. Po uporabi te kreme imam že dva tedna MIR!!! Krema je hipoalergena!

Prav tako krema izredno lepo zdravi brazgotine, ki so nastale zaradi aken, kožo napne in jo navlaži, kar je pri negi aken in brazgotin zagotovo najbolj pomembno. Ker sem preizkusila že na milijone krem proti aknam, nisem pričakovala od te kreme veliko ampak sem se resnično zmotila. Krema dejansko deluje. V to me je prepričal že njen poseben vonj, ki je lahko na začetku malo moteč, kasneje pa se ga hitro navadimo. Kremo sem uporabila pred spanjem ko se naša koža najbolj regenerira. Aknea krema je res izdelek, brez katerega pri meni v prihodnje ne bo šlo, saj resnično blagodejno in zdravilno vpliva na mojo kožo. Izdelek priporočam vsem, ki želite izboljšati ali celo pozdraviti svojo kožo in to za res ugodno ceno. Izdelek lahko uporabljate tudi v kombinaciji s drugimi izdelki te znamke.

Izdelek dobite tukaj klik 


XOXO
K.

4 comments

  1. Bere se super, mogoče celo preizkusim :)

    ReplyDelete
  2. krasno se sliši, sicer res nisem imela nekih težav z mozolji, ampak imam pa sedaj na čelu eno tako grozno obdobje, ko kar ne dajo miru, pustit jih pa itak ne znam pr miru:), pol pa se sekiram za vse tiste pigmentne madeže k nastanejo zarad njih, mogoče tudi jaz preverim kremico:)

    ReplyDelete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!