O.P.Ilicious!



Ko pride do lakov za nohte in samih odtenkov, zelo rada sledim modnim trendom in se prilagajam letnim časom. Med poletjem nosim bolj žive barve medtem ko v zimskem obdobju posegam po lakih v bolj temnejših odtenkih. Vendar pa so tudi izjeme! Ko sem dobila O.P.I set lakov (kolekcija Perfect Ten-Coca-Cola 100th anniversary mini set, cena okoli 20eu) so me čudoviti odtenki lakov premamili in zagotovo bom po njih  posegala tudi v jesenskem in zimskem obdobju!
Ker je znamka znana po svojih duhovitih poimenovanjih lakov, sem tudi tokrat pričakovala zares zanimiva imena. Te 4 so moji najljubši odtenki kolekcije!
-Odtenki so (od leve proti desni) A Grape Affair, Get Cherried Away, Yo´re so Vain-illa in Coca-Cola Red-
Všeč mi je, da so laki zelo prekrivni, že samo en nanos je bil dovolj za nošenje. Moj favorit pa je definitivno Get Cherried Away, ki je mešanica nežno rdeče in vijola barve in bo odlično popestril mojo kolekcijo lakov.
Sama menim, da mora vsaka ljubiteljica lakov v življenju preizkusiti vsaj en O.P.I lak, saj so že samo zaradi pestre ponudbe odtenkov zares super izbira. Glede same kvalitete in obstojnosti pa je odvisno tudi to ali uporabljate podlak ali nadlak.
Z O.P.I-jem še nikoli nisem imela slabe izkušnje, priznam pa tudi to, da se vedno znova zaljubim v njihove odtenke.
Kateri je vaš najljubši?


                      Ps: Veliko izbiro lakcev OPI lakov najdete v Muellerjih, v Nami, Kompas shopih in na spletni strani www.zate.si 

xoxo
K.

4 comments

  1. Joj, obožujem OPI lakce <3 Moj najnaj je še vedno Mad Hatter =D Ampak komaj čakam Venice kolekcijo, da si grem po vijolkota, ker mi je noro lep ;)
    Xoxo, Nyx

    ReplyDelete
  2. Uau, res hudi odtenki :) Levi dve sta res top :)

    ReplyDelete
  3. Jih imam tudi jaz, so mi super, samo večji mi še vedno zmagajo-zaradi čopiča. Si pa dala moje 3 naj odtenke iz tega seta, če odštejem tole neko (vsaj meni) čudno nude- rumeno vanilijo :D

    ReplyDelete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!