Jesenski dekor: Sveče!

Ne morem se naveličati teh čudovitih odišavljenih svečk, nekako sem prav obsedena z njimi. Ne predstavljam si jeseni ali zime brez teh minimalističnih a dekorativno popolnih dodatkov.

Dodatki kot so sveče, z lahkoto popestrijo in zapolnijo celoten prostor. Trenutno se te tri lepotičke nahajajo v moji sobi na make-up mizi. Včeraj sem prižgala prvo, in sicer Lovely Cranberry in moram priznati, da je vonj enostavno čudovit. Sveče so odlična ideja za jesenski dekor saj v teh mrzlih dneh odlično poskrbijo za toplino v objemu lastnega doma.
Pri svetilih je v hladnih dneh, ko nam manjka topline in naravne svetlobe najbolj pomemben barvni ton in seveda tudi vonj samih sveč, ki pomembno vpliva na sprostitev po napornem tednu. Ne pozabimo, tudi majhni in neopazni dodatki so lahko prava pika na i dekoraciji prostora.
Svečke dobiš v Hoferju za ceno 1,49e, mislim da ceneje res ne gre. Na voljo je veliko vonjev in različnih kombinacij! Hitro jih poiščite preden jih zmanjka.

Čudovito ponudbo sveč po super cenah pa lahko najdeš tudi tukaj (klik na direktni link) SVEČE SALMA.SI


xoxo

K.

8 comments

  1. Te svečke so res super. Za tako ceno odlično dišijo in še zelo luškane dizajne imajo ;).

    ReplyDelete
  2. Uh, tega pa nisem rabila videt ;) Obsedena sem z dišečimi svečkami, eteričnimi olji, itd. in pozimi je to obvezna stvar. Tako da upam, da kakšno od teh Hoferjevih najdem ;
    Xoxo, Nyx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Res so obvezna zadevica ja =) jaz sem si kar zalogo naredila hehe =D
      xo
      K.

      Delete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!