Things i am currently obsessed about!


Mislim, da ima vsaka ljubiteljica kozmetike nekaj izdelkov s katerimi je totalno obsedena.  Stvari, s katerimi sem noro obsedena jaz so zagotovo tekoče šminke z matt efektom in HUDA beauty #8 Scarlett umetne trepalnice katere sem v nagradni igri osvojila pri Doroteji-Diamondee! Ali je takšna obsesija za šminkami zdrava zame in za mojo denarnico? To ste se zagotovo vprašale vse, ki imate podobno težavo =D. V moji kolekciji jih je več kot 50, zato mi že zmanjkuje prostora na kozmetični mizici. Ampak še vedno jih kupujem! Ja tako je, moje ime je Klavdija in sem odvisna od šmink, umetnih trepalnic in čokolade in...
 
To zimo prisegam na...
NYX soft matte in L.A Girl matte šminke, ki imajo odličen in najbolj kakovosten matt finiš do sedaj in tiste običajne drogerijske matt šminke prekašajo v vseh pogledih. Najljubši odtenek? Nyx soft matte- Transylvania in L.A Girl- Rebel.
 
Pletenine...
Zadnje čase sem še posebej zaljubljena tudi v tople in debelejše pletenine, čeprav so letos temperature še vedno dokaj jesenske. Je modni trend brez katerega ne gre! Vsaj brez enega bolj vpadljivega pletenega puloverja si ne predstavljam svoje jesensko/zimske garderobe. To je dodatek, ki popestri vsak izgled in v katerem boste z lahkoto izgledale modne. Barva, ki mi je trenutno najbolj všeč pa je siva. Zato sem malo pobrskala po internetu in našla svoj popolni puloverček, ki me bo grel to sezono. Najdete ga tukaj za samo 21$ (klik) GREY SWEATER .


xoxo
K.

2 comments

  1. hehehe sem se nasmejala nad stavkom: moje ime je Klavdija in sem odvisna od šmink, umetnih trepalnic in čokolade in... moje ime je Monika insem odvisna od tekočih podlag, osvetljevalcev in KAVE in...:):):)

    ReplyDelete
  2. Super, matte šminke so vedno tudi na mojem radarju :) Priznam pa, da še nikoli nisem preizkusila NYX verzije.

    ReplyDelete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!