A serious dose of sexy!

Spet se razvajam...
Oriflame me razvaja za rojstni dan s svojim čudovitim in njihovim najbolj luksuznim Giordani Gold Essenza parfumom.
Ker imam rada vonje, ki vsebujejo posebno mešanico parfumskih not je ta kot nalašč ustvarjen zame. Je cvetlično-lesni vonj, kar pomeni, da je idealen za jesen ali zimo, saj v hladnem okolju parfum odlično razvije in izpostavi svoje note.
 
Vsebuje note kot so bergamotka, belo cvetje, cvet pomarančevca in lesne note-toskanski les, ki parfumu dodajo tisti globoko in skrivnostno sladkobo. Parfum bi lahko primerjala z mešanico YSL Manifesto in Escada Magnetism, ki sta zares čudovita primerka odlične kombinacije not in sta navdušila še tako zahtevne ljubiteljice parfumov.
 
Prava doza seksapila!
Essenza parfum bi lahko opisala takole: prava doza seksapila in zapeljivosti. Parfum je čudovito intenziven, ni pretirano sladek, šele po nekaj sekundah parfum razvije in razkrije svoje bolj skrite in globoke note, v katere se boste zaljubili. Vonj je zelo obstojen, zadostuje že en hitri nanos in vonj bo na vas in vaših oblačilih obstal kar nekaj časa. Parfum je odlična izbira za vse, ki obožujete posebne, malce bolj sladkobne (a ne preveč) in globoke vonje, ki vas bodo spremljali vsak dan. Na voljo je v 50ml embalaži, cena pa znaša 29,90e, kar je za tako kakovosten in izjemen parfum resnično ugodno!
Dizajn stekleničke je zelo luksuzen, naj vam omenim, da je pokrovček pozlačen s 24 karatnim zlatom. Vsekakor se boste s tem parfumom razvajale vsak dan!
 
Parfum lahko dobite tukaj klik GIORDANI GOLD ESSENZA
 
 
xoxo
K.

5 comments

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!