UNBOXING My Beauty Box: January

Kot ste verjetno že opazile, je na našem lepotnem trgu na voljo nova škatlica z lepotnimi in lifestyle izdelki. My Beauty box je škatla s 5 izdelki, izmed katerih je vsaj 1 full size, ki se vsak mesec spreminjajo in tako zagotavljajo svežo in zanimivo vsebino same škatle.
Najbolj kar me je navdušilo je seveda noro privlačen, dodelan in cute izgled same škatle, saj že ob prvem stiku  z škatlico dobiš zares poseben luksuzen občutek, da se res maksimalno potrudijo za vsako novo naročnico. Škatlo bom v prihodnje uporabila za shranjevanja nakita, saj je zares čudovita!

Pravijo, da je zunanja lepota subjektivna, kar šteje je notranjost! Je tako tudi v tem primeru?...
Januarska različica škatle (oziroma moja različica) vsebuje čudovit Rimmel lak v nežno vijola odtenku, ki bo super izbira za prihajajočo pomlad, dve različici TeaPigs čajev, Lavera balzam za ustnice z jojobo in mandljevim oljem, Lavera 20ml intenzivni balzam za lase in Kneipp 20ml sivkino olje za kopel. Izdelek, kateremu bom namenila največ pozornosti je prav olje za kopel, saj si ob večerih po stresnem dnevu rada privoščim sprostitveno kopel, še posebej pa imam rada vonj sivke. Vsebina škatlice me je pozitivno presenetila, všeč mi je raznolikost izbranih izdelkov in seveda njihova dejanska uporabnost. Čeprav sem z vsebino škatle dokaj zadovoljna, mi morda manjka le še tista ena pika na i celotni vsebini, morda full size olje za kopel?...
Čeprav sama nikoli nisem bila pretirana ljubiteljica takih darilnih škatel in imam z drugimi podobnimi zadevami dokaj slabe izkušnje s samimi dobavitelji, lahko rečem, da je My Beauty Box izredno super zadeva na našem trgu, vse od načina komunikacije pa do dejanskega končnega izdelka. Balzam za lase je že vzela moja mami, sestrica se je navdušila nad Rimmel lakcem in tako lahko rečem, da se v škatli najde nekaj za vsakogar. Cena škatlice je 15,00e plus poštnina, kar se mi glede na vsebino zdi dokaj okej, moram pa priznati, da mi je bila decembrska različica škatle veliko boooooolj všeč, glede na moj okus.

Kaj pa ve mislite o sami škatli in njeni vsebini?

Naročite jo lahko tukaj, klik MY BEAUTY BOX

xoxo
K.

5 comments

  1. Meni je bila decemberska škatlica tako všeč, da sem razmišljala, da bi tudi sama naročila ta beatuy box, med tem, ko mi januaraska sploh ni všeč. Res manjka še nekaj, za piko na i. ;)

    ReplyDelete
  2. Meni januarska ne potegne preveč, decembrska je bila res boljša.

    ReplyDelete
  3. Luškana škatlica in koncept, ampak cena je pa malce visoka glede na vsebino :) Sem videla decembersko, tista je bila res boljša :D

    ReplyDelete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!