On my wishlist:February! Givenchy


Živjo lepotičke! Tokrat sta se na moji februarski listi želja znašla dva izdelka, oba iste znamke. Givenchy že kar nekaj časa prevladuje na lepotnem področju s svojimi vrhunskimi high-end pudri in mislim, da je skrajni čas, da svojo kožo razvajam z tako kvalitetnim izdelkom. Odločam se med dvema tekočima podlagama!


1. GivenchyPhoto'Perfexion (klik) korektivni tekoči puder s SPF 20 naj bi ponujal izjemo lepo teksturo, srednje močno prekrivanje z korektivnim efektom in je primeren za vse tipe kože. Njegova tekstura ustreza tudi koži, ki se sooča s prvimi gubicami. Je vlažilen, zato bi morda nakup predlagala bolj dekletom, ki niste nagnjene k preveč mastnemu tipu kože. Cena pudra znaša 36,35eur.                    

2. Givenchy Matissime (klik) je matirajoči puder s SPF 20 ima matt finiš, njegova tekstura naj bi bila kljub svoji super prekrivnosti izjemno naravnega videza, izredno lepo mazljiva in obstojna. Kljub temu, da naj bi bil izdelek primeren za vse tipe kože, bi ga raje predlagala vsem tistim s mešanim ali pa bolj mastnim tipom kože. Od prejšnje tekoče podlage se razlikuje v tem, da je malce bolj prekriven in morda mi bolj ustreza glede na moj tip kože. Vsekakor pa imam v bolj hladnih mesecih rada bolj dewy finiš, kar bi z Photo Perfection zagotovo dosegla. Cena pudra znaša 36,40 eur.

No pa smo tukaj, moj večni problem! Katerega naj izberem???

xoxo
K.

No comments

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!