Welcome March! Spring wishlist

Preživeli smo zimo!!! Meteorološka pomlad se je že začela in končno lahko začnemo razmišljati o spomladanski garderobi. Super kajne?! Kakšni so modni trendi to pomlad?
- M O D N I      T R E N D I     P O M L A D I -
Vsekakor je na modnem področju nemogoče prezreti "vzpon" "bomber" jakne, ki je to pomlad zagotovo najbolj nepogrešljiv modni kos. "Bomber" jakna je odličen prehodni kos, odlično pristoji jeansu in športno/elegantnemu stilu.
Vrača se "color block"! Ob pregledu revij kot so Elle in Voque, slednji velja za modno Biblijo, ne moremo prezreti velikega povratka color blockinga ali direktni prevod "blokiranje barve". Pri tem trendu gre za premišljeno kombiniranje različnih barvnih kombinacij, vse od bolj živih pa do bolj umirjenih odtenkov, vse pa je odvisno od posameznikovega okusa.  Povratek color blockinga je tokrat zajel predvsem svet plaščev zato lahko to pomlad brez skrbi posegate tudi po malce bolj ekstravagantnih modnih kosih in idejah.
Brez oversized plaščov ne bo šlo! Tako kot v zimskem obdobju tudi spomladi ne bo šlo brez daljših oversized plaščov, ki odlično pašejo k vsakemu stilu. Razlika je v materialih! V spomladanskem obdobju posegajte po bolj lahkotnejših materialih in malce bolj živahnih odtenkih.
Usnjena jakna je že nekako ustaljen modni trend pomladi! Brez nje ne gre! Z njo lahko ustvarjamo vsakdanje kombinacije, izredno lepo pristojijo kombinaciji s jeansom, lahko pa smo malce bolj drzne in usnjeno jaknico uporabimo za bolj eleganten look.

Moja izbira plaščev in jaknic (klik na obarvano besedo):



xoxo
K.

No comments

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!