My beauty spring wishlist!



Prišla je pomlad in čas je, da  končno malce osvežim svojo lepotno rutino, pustim koži, da malce zadiha in jo kar se da najbolje pripravim na poletje. Zaželela sem si malce boljšo vlažilno kremo, primerno za svojo kožo, nov puder, makeup podlago, izdelke za nego moje zakomplicirane kože in še nekaj dekorative.

-Šminke, čevlji, parfumi, pudri in kreme- 5 dejavnikov, ki narekujejo tempo moji bančni kartici!- Ko se gre za mojo kožo, ji želim privoščiti le najboljšo in ustrezno nego, zato mi ni problem odšteti nekaj denarja več in si zagotoviti res odličen izdelek. Na mojem seznamu želja se je tako znašla Clinique Anti blemish vlažilna krema, ki ni v osnovi popolnoma matirajoča (kar tudi ne iščem, saj mi takšni izdelki še dodatno izsušijo kožo), hkrati pa ne ustvari mastnega sijaja in je namenjena izrecno problematični koži s suho povrhnjico. Ocene na spletu so presenetljivo odlične, zato komaj čakam, da jo preizkusim in objavim oceno. 
Naslednji izdelek, ki bi ga res rada preizkusila je Dermacol Satin makeup base, ki naj bi ponujal super gladilno in hkrati nežno vlažilno make-up osnovo/primer. Ker sem ravno v iskanju novega primerja, je tole super najdba! Glede na to, kako odlično se je obnesel njihov najbolj slavni puder Dermacol Cover, pričakujem le najboljše! 
High-end izdelek, ki si ga verjetno želim testirati že nekaj let je Estee Lauder Ideal matte puder, ki ponuja odlično prekriven matt finiš, a ima hkrati zelo vlažilno teksturo, točno to kar potrebujem-prekrivnost, odlično teksturo, ki ne izsuši moje kože in obstojnost! 
Vedno od kar sem prenehala z jemanjem kontracepcije (7 let), je moja koža totalno podivjana. Zato sem vedno v iskanju negovalnih izdelkov, ki jo spravijo v normalizirano stanje. Znamka Mary Kay, je že kar nekaj časa zelo priljubljena znamka v svetu lepote, je zelo kvalitetna, a tudi cenovno zelo dostopna, zadnje čase pa ji namenjam še nekaj več pozornosti kot običajno. Odkrila sem njihovo "acne prone system" linijo, ki je namenjena izrecno problematični koži z aknami. V njihovem Acne Prone setu so na voljo tri izdelki. To so čistilni tonik, "pore purifying" serum za obraz in "spot solution" gel za že obstoječe mozoljčke. Ocene na spletu so zelo zelo optimistične, tudi cenovno je komplet zelo ugoden. 
Iz področja dekorative so se na moj seznam želja uvrstile še Ardell trepalnice (203), nad katerimi so navdušene tudi druge slovenske blogerke. Ker tudi sama rada uporabljam umetne trepalnice jih želim tudi sama preizkusiti, da vidim ali so res tako dobre! Potem pa so tu še čopiči. Vsak lepotni navdušenec ve, kako pomembni so pravi in kvalitetni čopiči. Ker so moji Sigma čopiči po nekaj letni uporabi že v fazi upokoja, iščem dobre osnovne čopiče, torej čopiče za tekočo podlago, contour.... BH znamka, mi je že od nekdaj zelo pri srcu, zato me je njihov Face essentials 5-delni komplet (za res ugodno ceno) osnovnih čopičev še toliko bolj presenetil. Resnično me zanima, kako se obnesejo! 

Izdelke dobiš tukaj klik:
1. CLINIQUE anti blemish vlažilna krema





XOXO
K.

No comments

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!