Foto zgodba: Velana Living & YSL

Že od nekdaj sem zaljubljena v posebne, unikatne in nevsakdanje stvari, ki jih ne najdemo kar tako v vsakem trgovskem centru. Nekaj časa nazaj je mojo pozornost pritegnil Velana Living salon! In ja, to je ta Velana, ki je našim babicam poznana zaradi svojih legendarnih in vrhunskih zaves. Sedaj pa je Velana svojo pozornost usmerila  še dodatno tudi k bolj luksuznem in kvalitetnem pohištvu ter dekor dodatkom za dom. Njihov salon najdete na Šmartinski 52 in  trdno sem prepričana, da vas bo njihov ogromen prostor poln unikatnih kosov dobesedno "sezul".
Velano Living, bi v treh besedah opisala kot sofisticirano, elegantno in luksuzno! Njihova zgodba je moderna, trendi in veliko poudarka je na naravnih-nedodelanih materialih, kot je recimo les, ki je z odlično izbranimi dodatki čudovito nasprotje starega in novega. Je popolno nasprotje ponudb v drugih trgovinah s pohištvom, saj je tukaj bolj pomemben poudarek na individualnosti in unikatnosti. Njihov skrbno dodelan izbor izdelkov kot so mize, stoli, sedežne garniture in dodatki bodo navdušili še tako zahtevne stranke. Jaz sem se zaljubila že v nekaj sekundah po vstopu v salon!
Za vas sem ustvarila to mini foto zgodbo tudi v sodelovanju z  znamko Yves Saint Laurent in njihovo jesensko kolekcijo ličil. Njihova čudovita kolekcija me je navdušila! Bolj podrobna objava o njihovih izdelkih še sledi, saj sem dobila ogromno sporočil o željah za objavo. 

Njihovo čudovito spletno stran si lahko ogledate tukaj http://www.velana.si/

ps: Ta čudovit ModnaDama nedrček najdete tukaj klik https://www.modnadama.si/

2 comments

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!