Luksuz je v detajlih! Yves Saint Laurent beauty

Kot že veste, sem v vseh letih "blogganja" preizkusila ogromno lepotnih znamk, nekatere izmed njih so me navdušile, nekatere nekoliko manj, ostaja pa nekaj lepotnih stalnic katerim sem zvesta, v katerih sem se našla in jih ne zamenjam za nič na svetu! Yves Saint Laurent je zagotovo znamka v katero sem se zaljubila že nekaj let nazaj, iz leto v leto pa je postala moj prepoznavni znak. Zjutraj nikoli ne pozabim na mojo najljubšo dišavo Black Opium. Dišava v katero se je zaljubila moja duša! Njihove lepotne kolekcije so nekaj posebnega, resnično luksuznega in z razliko od ostalih nekaj high-end znamk, so njihovi izdelki kljub luksuzu tudi uporabni in praktični. Denimo, njihove maskare so definitivno nekaj najboljšega ever, pravi mali luksuz na čarobni palčki! Posvetimo se tokratni kolekciji. Jesenska/zimska kolekcija 2017/18 Night 54 je po mojem mnenju poosebitev luksuza v kombinaciji z čutnim razvajanjem. V tej objavi vam predstavljam delček njihove jesensko-zimske zgodbe, ki me je kot ponavadi, navdušila.
Kot sem omenila že prej, so njihove maskare nekaj posebnega, tokratna "čarobna paličica" The Shock Waterproof maskara vidno poudari in podaljša trepalnice, resnično podaljša! Je vodoodporna in primerna za tiste, ki želite dokaj naravno, a z drama efektom poudariti vaše trepalnice. Če že govorim o drama efektu, nikakor ne moram spregledati te čudovite palete, Couture Variation za ustnice in oči. Paleta vsebuje čudovite barvne kombinacije, primerna je bolj za nočne izhode, če pa imate radi bolj drzne dnevne kombinacije nikakor ne morete zgrešiti z izbiro. Paleta je zelo pigmentirana, nosljiva in enostavno sexy. Če ste v iskanju popolne dnevne podlage, ki je hkrati naravna in z dodatnimi nanosi omogoča odlično prekrivnost, potem nujno preverite Touche Éclat Cushion, ki je tekoča podlaga pakirana v čudoviti zlati embalaži, njegova posebnost je ta, da se uporablja skupaj z mehko blazinico, ki deluje boljše kot kateri koli čopič - sploh za tiste, ki imate nekaj kožnih nepravilnosti. Tekstura podlage je zelo lahkotna, udobna in tudi obstojna. YSL lepotna hiša je izdelek označila kot novo generacijo tekočih podlag, ki bo v vašo klasično lepotno rutino dodala nekaj novega, posebnega in prefinjenega. In prav prefinjenost je beseda s katero bi lahko opisala omenjeno kolekcijo. Prefinjenost detajlov je luksuz, s katerimi bi se morali razvajati vsi! No, vsaj na vsake toliko časa, za dušo.




1 comment

  1. Sama sicer ne uporabljam več takih znamk, se pa strinjam s tabo, da se je vsake toliko potrebno malo razvajati s kakšnim bolj prefinjenim kosom s katerim se res počutiš super. Mislim, da je tvojim izdelkom v tvojem krasnem ambientu super lepo, tvoji koži pa še boljše :).

    ReplyDelete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!