Januarski favoriti!

Novo leto, novi lepotni favoriti. Letos sem se odločila preizkusiti (zame) nove lepotne znamke in izdelke. V moji lepotni zbirki je kar nekaj izdelkov, ki čaka na testiranje, nekaj pa sem jih že uspela preizkusiti oziroma jih pridno uporabljam vsak dan. Ena takšnih znamk, s katero sem vkorakala v leto 2018 je M.A.C. Čudovit opis omenjene znamke je nekaj časa nazaj pripravila tudi Nika Veger, priznana vizažistika, ki ustvarja tudi na blogu Beautyfull blog. Njen odličen članek o M.A.C kozmetiki lahko prebereš tukaj Beautyfull blog.
Moje prvo srečanje z M.A.C kozmetiko je bilo ob testiranju Prep + Prime Fix+ spreja za obraz, ki je nekakšen vlažilni/hydrating zaključni ali začetni (primer) sprej, ki s svojo meglico na osnovi zelenega čaja, kamilice in vlažilne kumare ustvari čudovit dewy finiš, sijočo in zdravo kožo, celoten makeup pa resnično poživi. Prav tako poskrbi za čudovit naravni izgled makeupa, kljub temu (po domače povedano) ali ste na obraz nanesle "1 kilo" pudra! Naj poudarim, da izdelek ni "setting" sprej, saj obstaja velika razlika med zaključevalnimi in "setting" spreji. Imam obdobja, ko svoj čas namenim negovalnim izdelkom, trenutno pa me navdušuje dekorativa.  

-Torej, kateri M.A.C izdelki me trenutno navdušujejo?-

Mineralize Skinfinish (soft&gentle)
 In Extreme Dimension 3D Black Lash maskara
Retro matte lipstick (Ruby woo)

IN...

Maybelline Affinitone all skin types
Yummy Styled planner

Vsi tri omenjeni M.A.C izdelki so tudi njihovi "bestsellerji" zato z nakupom nikakor ne boš zgrešila. Preverjeno!

Mineralize Skinfinish (soft&gentle) je nežen osvetljevalec, ki me je navdušil v trenutku. Njegov odtenek je resnično vsestranski (peachy bronz) in pristoji različnim tenom kože. Uporabljam ga na ličnicah- rezultat je odličen. Če se šele spoznavaš z omenjeno znamko, ti kot primer prvega nakupa priporočam ta izdelek.
In Extreme Dimension 3D Black Lash maskara je moja nova najboljša prijateljica. Tisti, ki pridno berete moje bloge, ste verjetno opazili, da prisegam na znamko YSL (vsaj kar se tiče maskar). Končno sem odkrila tudi to malce cenejšo verzijo, ki me spremlja vsepovsod. Trepalnice lepo, elegantno priviha in jih ne odebeli pretirano, a hkrati ravno dovolj za lep naraven efekt.
Retro matte lipstick (Ruby woo) je nekakšna MAC-ova klasika s katero ne moreš zgrešiti.

Maybelline Affinitone all skin types je trenutno moja najljubša"zimska" tekoča podlaga. Čeprav imam mešan/masten tip kože s suho povrhnjico mi njegova lahka tekstura zelo ustreza. Da se izognem mastnem sijaju, po nanosu uporabim puder v kamnu in tako brez skrbi uživam cel dan!

Yummy styled planner je že nekaj časa moj redni spremljevalec v torbici. Pridno mi služi v službi, vsekakor pa je dobil tudi že kar nekaj pohval od sodelavk.


ps: To cute pižamico na sliki pa najdeš na tem linku (klik) Letter Print Top & Striped Shorts Pajama Set

xoxo
K.


No comments

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!