Popoln korektor: YSL Touche Éclat high cover

YSL me navdušuje že od nekdaj. Je znamka s katero sem se poistovetila že nekaj let nazaj in jo z največjim veseljem tudi pridno uporabljam. Všeč mi je njihova ideologija, moderna eleganca pomešana z ekscentričnostjo in kreativa, ki jo izpostavljajo. Pred nekaj časa je YSL na trg lansiral "nadgrajeno" verzijo njihovega kultnega Touche Éclat korektorja (ki je dejansko že v osnovi vse od 1992 bil mišljen kot osvetljevalec), Touche Éclat high cover

Nova verzija obljublja večjo (in zaželjeno) prekrivnost, a hkrati je ohranila nekaj svojih "originalnih lastnosti" kot sta naraven in sijoč izgled kože po uporabi. Idealna izbira je torej za vse, ki ste se zaljubili v osvetlitveno moč originala, a ste hkrati pogrešali polno prekrivnost-vse to in še več ima Touche Éclat high cover, ki je res zame osebno daleč najboljši high-end korektor. Nova formula je pomembna tudi zaradi dodanega kompleksa proti utrujenosti z antioksidantom vitaminom E in kofeinom za povečanje mikrocirkulacije. 

Zakaj mi je tako všeč?
Najbolj pa mi je všeč njegova vsestranska uporabnost (injekcijsko pero z nežnimi ščetinami za nanos korektorja je velika prednost), lahko ga tudi brezskrbno nanesete tudi na veke, saj bo ustvaril gladko podlago za nanos senčil. Zaradi svoje prekrivnosti je idealna izbira tudi za tiste, ki imate nekaj nepravilnosti kot so pigmentacije ali brazgotinice. Kar je najbolj pomembno je tudi to, da se ne useda v gubice, njegov finiš pa je čudovito "dewy" in naraven, kljub polni prekrivnosti. Občutek po nanosu je zelo prijeten in vlažilen.
V kolikor ste v iskanju korektorja, ki opravi svojo nalogo odlično, je High cover zagotovo popolna izbira.


No comments

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!