Nega in čiščenje obraza z Decleorjem!

Svoji koži rada na vsake toliko časa privoščim razvajanje in ne dvomim, da bi tudi ve rade svoji koži privoščile le najboljše. Kozmetika Decleor mi je dokaj blizu, všeč mi je njihova izjemna kakovost in še nikoli me ni razočarala.
Izdelek, ki je mojo kožo najbolj navdušil je Aroma Cleanse 3-in-1 Hydra-Radiance Smoothing and Cleansing Mousse, ki je primeren za vse tipe kože, tudi za mojo izredno zakomplicirano in mastno kožo. Primeren je torej za globinsko čiščenje obraza zvečer ali zjutraj  s make-upom ali pa tudi brez. Hkrati pa deluje odlično hidracijsko/vlažilno, kar je najbolj pomembno če želite sijočo in zdravo kožo.
Aroma Cleanse vsebuje prefinjeno Neroli esencialno olje (prav tako je tudi brez parabenov), ki je bistvenega pomena v celotni osnovi izdelka, saj ravno ta produkt pozitivno vpliva na same lastnosti čiščenja in hidracijo. Tekstura izdelka je penasta, nežna in je namenjena globinski čistilni negi kože, z nežnimi gibi in mešanico vode se hitro odstranijo vse sledi make-upa, koža pa je na otip mehka, vidno očiščena in po uporabi moja koža ni suha ali zategnjena kar je resnično dober rezultat!  Koža je po šele eno tedenski uporabi vidno bolj prožna in gladka, nepravilnosti pa so opazno zmanjšane. Namen tega izdelka je čiščenje kože in hkrati globinsko vlaženje kože, ki "nahrani" še tako za zakompliciran tip kože. Imam izredno suho povrhnjico a hkrati mastno kožo, zato je ta izdelek popolna izbira na nego takšne kože, odličen pa bo tudi v kombinaciji s suho kožo, saj je ne bo še dodatno izsušil ampak napolnil s izredno hranljivimi snovmi in nežno teksturo.
Priporočam:
Izdelek, ki me je tudi zelo presenetil je Aroma Confort Moisturising body milk, saj je tekstura samega izdelka res nekaj najboljšega kar sem kadarkoli preizkusila. Svilnato, mehko, hranljivo in čudovito dišeče. Če bi izpostavila karkoli od te znamke bi zagotovo vsakemu, ki še ni bližje seznanjen s to znamko  za osnovni nakup predlagala katerokoli kremo za telo saj so resnično vrhunske in resnično delujejo in s pomočjo njih se boste zaljubili v to vrhunsko lepotno znamko!
xoxo
K.

1 comment

  1. Meni je ta njihov cleaning mousse super res :) Se da primerjati z Shiseidovim :)

    ReplyDelete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!