Shiseido Ever Bloom parfum!

Tokrat bi vam rada predstavila čudovito dišavo, ki je navdušila naš slovenski lepotni svet in čeprav je cvetlična dišava in bolj lahkotna je s svojo mladostno prefinjenostjo primerna tudi za jesenske dni!
 
Shiseido Ever Bloom je cvetlična dišava v osnovi namenjena bolj mlajši generaciji, zato vsebuje tudi note, ki so bolj lahkotne in igrive in vas bodo zagotovo očarale (Lotus, Bolgarska vrtnica, Mošus...). Na voljo bo v 30, 50 in 90ml embalažah! Čeprav bi parfum lahko primerjali s Cavalli Paradiso parfumom je Ever Bloom zelo nežno igriv, mešanica not pa nikakor ni preveč intenzivna in bo ustrezala še tako zahtevni ljubiteljici parfumov. Če ne za jesen, si lahko ta parfum rezervirate za naslednjo pomlad in tako boste zagotovo ostale še kako v trendu!
 
Nagradna igra!
Kot ste lahko videle že na moji Facebook strani, imam za vas presenečenje! In presenečenje je res ogromno. Ker se bližamo 3000 všečkom na Facebooku, smo se odločili s podjetjem Everet (klik http://everet.si/, ki je zastopnik pomembnejših lepotnih blagovnih znamk v Sloveniji)  podeliti super nagrado in sicer parfum Shiseido Zen Moon Essence! Parfum je enostavno čudovit in vonj je božanski! Zato nujno sodeluj v nagradni igri!
 
 
Pravila nagradne igre: Všečkaj mojo stran, 2. Pod sliko parfuma in nagradne igre zapiši zakaj si želiš parfum (link NAGRADNA IGRA).
Zmagovalka bo znana 15.10. Good luck! 
 
 Ps: Shiseido izdelke najdete tudi na strani Salma.si. Direktni link KLIK SHISEIDO SALMA.SI
xoxo
K.

9 comments

  1. OJ, PARFUMČEK SI ŽELIM KER RADA PRIJETNO DIŠIM, LP SIMONA

    ReplyDelete
  2. Zelo,zelo rada bi dobila parfum-l.p.-Hedvika

    ReplyDelete
  3. Parfum bi podaril svoji dragi,ker v teh dneh praznuje rojstni dan.

    ReplyDelete
  4. Zato ker, enostavno obožujem vse kar lepo diši, in da bi se počutila z novim parfumov kot Boginja :)

    ReplyDelete
  5. želim si nekaj novega,želim da mi polepšate življenje :)

    ReplyDelete
  6. želim si nekaj novega,želim da mi polepšate življenje :)

    ReplyDelete
  7. ker si želim nove in nove vonje.

    ReplyDelete
  8. V manj kot mesecu dni se začenja novo obdobje v mojem življenju. Postala bom prvič mamica in tako pomemben dogodek zasluži novo, nežno dišavo

    ReplyDelete
  9. ŽELIM SI GA ZATO KER RADA LEPO DIŠIM
    MARJANA

    ReplyDelete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!