Dermacol Makeup Cover!

 
Dermacol Cover je profesionalni puder, ki me je v zadnjem času tako navdušil, da lahko ponosno izjavim, da se pred njim lahko skrijejo vse druge znamke, ja tudi DIOR Forever puder, ki mi je zelo pri srcu! Nekaj najprej o sami znamki DERMACOL, ki je za naš slovenski trg še dokaj  neznana pa vendar je na evropskem trgu zelo priljubljena!
Dermacol!
Češka kozmetična blagovna znamka (klik) Dermacol je začela svojo zgodovino na začetku 60. let, ko se je rodila v praškem filmskem studiu Barrandov. Sodelovanje strokovnjakov za make-up iz filmskih studiev z dermatologi iz Inštituta za medicinsko kozmetiko v Pragi se je pokazalo kot koristno in kozmetika Dermacol, ki temelji na zdravstvenih principih, nima danes uglednega imena le v Evropi, temveč tudi v Združenih državah Amerike, v Kanadi, Avstraliji in številnih državah Srednjega in Bližnjega vzhoda. Eden od prvih tekočih prekrivnih pudrov na svetu, ki ga je naredila prav blagovna znamka Dermacol, je v sredini 60. let pridobil svoje mesto v Hollywoodu. Znamka združuje znanje hollywoodskih makeup strokovnjakov in evropskih dermatologov. Pomembno je tudi to, da je znamka v celoti hipoalergena in ni testirana na živalih. Znamka se osredotoča tudi na nego telesa, nego obraza in seveda dekorativo.
Ker sem resnično želela preizkusiti to znamko (mislim, da je pri nas ni testirala  še nobena blogerka), sem si za prvič (z kar malce strahu če mi bo sploh ustrezal odtenek in tekstura podlage) privoščila izjemo priljubljen in znan puder Makeup Cover. Če povem po resnici, od pudra nisem pričakovala veliko, sploh pa ne takšnega končnega rezultata. Seveda sem se motila!!!
 
Ocena!
Za vse tiste, ki se ukvarjate z profesionalnim ličenjem in tudi tistimi, ki res iščete izjemo prekrivnost in hkrati naraven izgled in tudi obstojnost je puder z eno besedo vrhunski! Popolno prekrije vse nepravilnosti na koži (akne, rdečico, brazgotine, temne podočnjake...) saj puder vsebuje visoko vsebnost pigmentov (50%) in kremasta sestava poskrbi za ekstremno visoko prekritje. Puder je lepo mazljiv, prav tako pa vsebuje SPF 30! S tem pudrom korektorja ne boste nikakor potrebovali, puder nežno matira in je vodoodporen. Navkljub drugim pudrom z izjemno prekrivnostjo je ta izjemo lahek, občutek po nanosu je čudovito žameten in ne daje neprijetnega težkega občutka. Meni zadostuje že količina koruznega zrna, nanos pa opravim z vlažno makeup gobico, ki puder čudovito razporedi po koži. Pomembno je tudi to, da je puder primeren za vse tipe kože! Glede na rezultate bi pričakovale izjemo visoko ceno pudra, dejanska cena pa je le 5,60eur.

Primerjava!
Na youtubu sem zasledila, da puder uporabljajo tudi za prekrivanje tatujev. Ker želim prikazati kako izjemna je prekrivnost pudra, hkrati pa kako lahkotno zgleda po nanosu, sem naredila spodnjo primerjavo. Na levi sliki sem z črnim eye-linerjem naredila črto, na desni sliki pa lahko vidite rezultat po nanosu pudra čez eyeliner! Izjemo kajne? Definitivno je to en izmed najboljših pudrov, ki sem jih kdajkoli testirala.
Puder lahko kupite tukaj (klik na obarvano besedo) Dermacol cover up več izdelkov same znamke pa najdete tukaj klik Dermacol.
 
xoxo
K.

11 comments

  1. Zdaj si mi pa tolko navdušenja vzbudla s to objavo, moram nujno preizkusit! xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puder te bo zagotovo navdusil :) le pazi pri izbiri odtenka!

      Delete
  2. Tole moram nujno kupit!

    Pa cena je zelo nizka :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. Res nujno!!! Jaz ga sparam sicer za kake bolj fancy prireditve in zabave kjer more bit makeup pac on point. Sicer pa je tudi za vsakodnevno uporabo super :)

      Delete
  3. Ta puder mi je pokazalap rijatlca in sem bla ful presenečena,kaj naredi za svojo ceno., se pa osebno prek spleta precej bojim naročit odtenek, večkrat čist mim udarim:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se strinjam, da je smotano kupovati na blef odtenke preko spleta ampak zgleda imam jaz vedno sreco :) vedno uzamem bolj svetlega!

      Delete
    2. Nam zaupaš kateri odtenek si vzela? :)

      Delete
    3. 209, ampak mi je pretemen za zimo =) uzela bom še 208 ali 207

      Delete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!