Favourite produtcs in my everyday beauty rutine!



Vsaka izmed nas ima zagotovo nekaj favoritov v svoji vsakodnevni lepotni rutini. Moji favoriti so izbrani glede sezonskih potreb, izpostavila bi predvsem tekočo podlago, vlažilno kremo za obraz in negovalne kreme za telo saj imam v zimskem času dokaj suho kožo.
N E G A    K O Ž E
Prva stvar, ki jo naredim zjutraj je čiščenje kože in nega. Za vlaženje kože trenutno uporabljam Bocassy serum (ki je super vlažilna nega tudi za mastno kožo in suho povrhnjico ali pa tudi za kožo z aknami) in PUPA Milano Viso di velutto  3 in 1 kremo za obraz. Krema zajema kar tri različne stvari in sicer vlaženje obraza, kot balzam za ustnice in je nežen odstranjevalec ličil. Ja, izdelek je fenomenalen! Kupila sem ga v Sephori za 14eur v Trstu in brez njega ne grem nikamor. Krema je primerna tudi za zelo vse tipe kože, tudi za občutljivo kožo, je hipoalergena in je brez parabenov. Konsistenco kreme bi opisala kot nežno emulzijo, ki kožo pusti zelo mehko, vidno nahranjeno in je neverjetno gladka. Uporabljam jo tudi kot podlago za tekoči puder. Vsekakor je to ena izmed lepotnih znamk, ki me je preprosto navdušila!
Ker ravno govorim o PUPI naj omenim tudi njihovo novo Im MATT tekočo šminko z matirajočim finišom, ki v vseh točkah prekaša vse tiste drogerijske. Kvaliteta je vrhunska in finiš tekoče šminke je prijetno žameten. Dobite jo tudi pri nas!
Za mojo večerno nego obraza po uporabi Bocassy seruma na kritičnih predelih uporabim tudi Cannaderm Aknea zdravilno kremo proti aknam, ki mi resnično pomaga obvladati in blažiti nastanek aken. Zaenkrat je to eden redkih izdelkov, ki so mi resnično pomagali!

D E K O R A T I V A- Loreal Infallible & Rimmel
Ker menjava sezone zahteva tudi zamenjavo tekoče podlage sem za to zimo izbrala (klik) L'Oréal Paris Infallible matirajoči tekoči puder, ki kljub temu, da ima matt finiš mi zelo ustreza. Koža po nanosu ni pretirano matt videza, občutek po nanosu je čudovit in lahkoten. Vsekakor imam med hladnejšim obdobjem rada tisti lahkotni sijoč in zdrav izgled kože, to pa boste dosegle s pravilno vlažilno nego in izbiro prave tekoče podlage. Tekoča podlaga je izdelek, ki me vsekakor ni razočarala. Rada pa bi izpostavila le, da ni tako prekrivna. Če želite boljšo prekrivnost to z lahkoto dosežete z večkratnim dodajanjem ali "buildingom" podlage.
Ker imam tudi v zimskem obdobju vseeno rada malce poudarjena lička uporabljam (klik) Rimmel Natural bronzer, ki je moja stalnica ze več let. Najraje ga uporabljam med poletjem, pa tudi v zimskem obdobju se odlično obnese. Pigmentiranost tega bronzerja je vrhunska, prekaša marsikateri bronzer drugih znanih znamk. Že samo en rahel nanos ustvari čudovito obarvana lička, ki poživijo vsak make-up videz. Všečna pa je tudi zelo dostopna cena tega izdelka, ki znaša 2,49eur.
Nega telesa
Kot sem že omenila, imam v zimskem obdobju bolj suho in občutljivo kožo po telesu. Zato posegam po izdelkih, ki so izredno vlažilni in mi pomagajo v boju proti suhi koži. Trenutno je na tem področju moj favorit Afrodita mousse za telo z vonjem jagode. Je novost na našem trgu in mislim, da je to naslednji izdelek, ki bo po Marmeladi naredil velik boom na našem trgu. Izdelek je nekaj posebnega, najbolj pa mi je všeč ravno mehka in ne mastna tekstura, ki se takoj vpije v kožo, kožo pa pusti mehko in vidno nahranjeno. Vonja ne rabim omenjati kajne? Že na prvi videz se vidi, da krema diši božansko! Od znamke Afrodita uporabljam še en izdelek in sicer dnevno in nočno nego proti strijamSlednjo uporabljam vsakodnevno zato je tudi pristala med moji favoriti. Kremo uporabljam za to, ker kot vsaka ženska imam tudi sama nekaj nepravilnosti-strij, ki me izredno motijo. Krema po 2 mesečni uporabi seveda ni naredila koncu strij, je pa kožo na kritičnih mestih vidno izboljšala in tudi videz strij je manjši. Konec tega meseca pa si bom privoščila tudi dermatološko in profesionalno zdravljenje strij.
Kateri pa so vaši lepotni favoriti brez katerih ne morete?
xoxo
K.


4 comments

  1. Všečen post, kratek in jedernat :)) Ta Rimmel bronzer je slišati obetavno, pa kot vidim je tudi cena ugodna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvalaa =)Rimmel bronzer pa je vreden nakupa definitivno!
      xo
      K.

      Delete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!