My Beauty box: February!


Če sem imela občutek, da mi je v januarski beauty škatli manjkal tisti waw efekt, potem je februarska MyBeautyBox škatla definitivno razlog zakaj se na dobre stvari mora malce počakati.
Ko sem jo odprla sem po domače povedano, skoraj padla na rit! Prvič zato, ker sem bila totalno presenečena nad tako zgodnjim zvoncem poštarja in zato, ker mi je vsebina same škatle res zelo zelo všeč.
Februarska tema škatlice je "Ljubite lepoto" in vsekakor je sama vsebina totalno v stilu z izbrano temo. V škatli je noro hud Tanya Burr gloss, moj je v odtenku "Enchanted Forest" (za vse, ki jo še ne poznate, morate obvezno pogledati njene YouTube videe), Revlon lak v odtenku "Vixen", Batista-Cherry dry shampoo 50ml, CMD Rose nourishing mask 5ml in Weleda Wild Rose body wash 20ml.
Cena škatle za ta mesec znaša samo 12eur in glede na to, da so  že samo glossi Tanye Burr okoli 5 funtov je tole res lahko super nakup!
Testiranje...
Najbolj se veselim testiranja Revlonovega laka (na voljo v 4 odtenkih in sicer v: Pink nude, Bewitching, Vixen in Plum seduction) in seveda TB glossa (na voljo bo v odtenkih in sicer: Daydream, Enchanted forest, Berry picking, Exotic island ali Vampire kiss)  pa tudi suhega šampona in CMD Rose negovalne maske za obraz, ki je baje super za bolj zahtevno kožo in izboljšuje teksturo kože. In glede na to, da obožujem vrtnice je Weleda Rose body wash kot ustvarjena zame. Vsebuje olja negovalnih organskih cvetov damaščanske vrtnice, ki poskrbijo za hranljivo nego telesa in kože ne izsušijo. 
Vsekakor me je februarska škatla zelo zelo presenetila, vsebinsko je res zelo zanimiva in vsestranska!

Februarsko različico škatle lahko naročiš tukaj: klik MyBeautyBox 

Kako se vam zdi?
 Quite a shocker right?
xoxo
K.

2 comments

  1. Tale ima res wau efekt. komaj čakam jutri da potestiram gloss, lak je pa že na nohtih, prekrasen je in noro pigmentiran.
    Masko bom pa že danes potestirala.
    Škoda je samo, da teh izdelkov potem ne moreš dejansko kupiti pri njih. :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masko sem ze danes stestirala in je bomba! Res, moram jo nujno kupit. Res pa je škoda ja, da izdelkov ne morem kupiti pri njih ;/
      xo
      K.

      Delete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!