Bodi sama svoja šefica! Navade in cilji, ki jih nujno potrebuješ za uspeh!


Ker vsi vemo, da je dandanes težko uspeti in si sam kreirati uspešno poslovno pot, je tukaj nekaj odličnih nasvetov in ciljev, ki jih nujno potrebuješ za uspeh! Ob vsem tem pa ne pozabi na motivacijo, svojo osebnost in sanje!

1. Zapiši si svoje življenjske cilje! S tem ko si boš zapisala svoje cilje, si jih boš tudi vizualizirala. Vizualizaciji sledi realizacija! Nikoli ne obupaj nad svojimi cilji!

2. Investiraj vase! Te zanima še kak tečaj? Tečaj masaže, tečaj marketinga, tečaj ličenja? Znanja ni nikoli premalo, vedno ga lahko izkoristiš v svoj prid.

3. Osvežuj svoj življenjepis vsake pol leta! Tudi če si ali nisi v iskanju nove zaposlitve, je dobro, da na vsake toliko časa osvežiš svoj življenjepis z novimi podatki, sposobnostmi in izkušnjami.

4. Sprejmi izzive! Noben uspeh ne pride brez ovir, največ izkušenj boš pridobila prav iz neuspehov in izzivov. Zapomni si- Ostani pozitivna tudi v negativnih situacijah. Ko bo izziv in neuspeh za teboj, boš sama sebi še toliko bolj zaupala!

5. Bodi organizirana! Organizacija olajša naš hiter tempo življenja. Zapisuj si stvari! Organiziraj si svoj koledar, vodi svoj dnevnik ali rokovnik. Z rokovnikom boš vedno organizirana in pripravljena na vse! Sama uporabljam Magic Planner s pomočjo katerega sem vedno organizirana. Najdeš ga tukaj klik MAGIC PLANNER.

6. Sprejmi kritiko! Vsak dan je nova priložnost za izboljšanje. Sprejmi kritiko z nasmeškom in ne dovoli, da te prizadane.

7. Vodi svoje prihodke in odhodke! Če želiš uspešno voditi svoje finančno življenje je pametno, da vodiš in opazuješ svoje finančno stanje. Koliko si zaslužila prejšnji mesec? koliko si zapravila? Koliko si privarčevala? Zapiši si!

8. Izogni se nepotrebnim stroškom! Četudi si lahko privoščiš, še ne pomeni, da si moraš NUJNO kupiti. Biti zmeren in pameten pri nakupih je ključ do uspeha in odličnih varčevalnih navad. Seveda to ne pomeni, da si na vsake toliko časa ne smeš privoščiti nekaj za svojo dušo!

9. Ne dovoli, da denar nadzoruje tvoj nivo sreče!

10. Ne zamenjaj uspeha za KONČNI CILJ ali destinacijo! Uspeh je stanje zavesti, prilagaja se situacijam in željam, uspeh je fluiden in se vedno spreminja. Moj cilj je, da bi bila srečna v tem kar delam.xoxo
K.

No comments

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!